Musiikkia ja tarinoita rakkaudesta – Love-tapahtumat Hausjärvellä, Riihimäellä ja Hyvinkäällä

Hausjärvellä esiintyvät mm.

Riihimäen maauimalaan rakennetaan 17.8. esiintymislava uima-altaiden ja katsomon väliin. – Lauantai-päivänä 18.8. järjestettävän Riihimäki Love -tapahtuman jälkeen ilta jatkuu Beach Partyn merkeissä, tuottajat Kaisa Kaartinen ja Jani Unkuri kertovat. Mia Lagström

Mia Lagström

Kolmen Love-tapahtuman järjestelyt ovat hyvällä mallilla. Ensimmäinen tapahtumista järjestetään Hausjärvellä Miinan Montussa 4.8., toinen Riihimäen maauimalassa 18.8. ja kolmas Hyvinkääsalissa 22.9. Tuottajat Kaisa Kaartinen ja Jani Unkuri lupaavat kauniita ja koskettavia tarinoita niin rakkaudesta kuin läheisestä ystävyydestä.

– Musiikillisesti mukana on monenlaisia kappaleita sekä vanhaa että uutta, Kaartinen kertoo.

Kaikkien konserttien musiikista vastaa viime vuoden Hausjärvi Love -tapahtumasta tuttu Tuomo Komosen johtama Houseband. Hyvinkäällä ja Riihimäellä lavalla nähdään tosin enemmänkin porukkaa. Hyvinkäällä esiintyy bändin ja solistien lisäksi parisataahenkinen kuoro, jossa on mukana kaupungin kaikki musiikkiluokat sekä kolme tanssikoulua Dance Art, Element ja Tanssikoulu Antti Törmänen. Riihimäellä mukana on useita paikallisia kuoroja sekä Eteläisen-koulun musiikkiluokka.

Solisteina on paikallisten kuuluisuuksien lisäksi myös valtakunnallisesti tunnettuja artisteja.

– Hausjärvellä esiintyvät mm. Ida Paul & Kalle Lindroth, Riihimäellä Jesse Kaikuranta ja Hyvinkäällä Mikko Harju, Kaartinen paljastaa.

Unkurin mukaan suurin haaste oli löytää ihmisiä kertomaan omia tarinoitaan.

– Suomalaiset tuntuvat oleva vähän ujoja paljastamaan tunteitaan. Saimme mukaan kuitenkin kahdesta kolmeen tarinaa per puoliaika.

Toisaalta kovin paljon enempää tarinoita ei mukaan olisi mahtunutkaan, sillä se olisi vaatinut etukäteen tehtyjä valmiiksi kuvattuja ja leikattuja videoita.

– Hyvinkään konsertissa esitämme tarinat videolta, mutta muissa konserteissa se ei ollut mahdollista. Se olisi tullut liian kalliiksi ja halusimme kuitenkin pitää konsertit ilmaisina, Unkuri kertoo.

Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, viimeistään tuntia ennen konsertin alkua. Istumapaikat täytetään jokaisessa konsertissa saapumisjärjestyksessä. Eniten väkeä mahtuu Riihimäen maauimalaan. Hyvinkäällä järjestetään kaksi konserttia, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Hyvinkään konserttiin tarvitsee hakea ennakkoon ilmaisliput kauppakeskus Willan Visit Hyvinkää -pisteeltä. Hausjärvellä ja Riihimäellä riittää, että tulee hyvissä ajoin paikalle. Jokaisen konsertin yhteydessä toimii myös kahvila, joten kannattaa varata mukaan käteistä. Riihimäen maauimalassa ilta jatkuu klo 18 alkaen Beach Party -tapahtumalla.

Love-tapahtumat käynnistyvät Hausjärveltä

Hausjärvi Love Miinan Montussa la 4.8. klo 15.

Riihimäki Love Riihimäen maauimalassa la 18.8. klo 15. Ilta jatkuu Beach Partyn merkeissä klo 18 alkaen. Hyvinkää Love Hyvinkääsalissa la 22.9. klo 15 sekä klo 19. Hyvinkään konserttiin tarvitaan ”ilmaislippu”, jonka voi noutaa kauppakeskus Willan, Visit Hyvinkää pisteeltä.

Konsertteihin kannattaa tulla hyvissä ajoin, noin tuntia ennen tapahtuman alkua. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja ikärajattomia. Tarkemmat tiedot www.lovetapahtumat.com

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tiukka äänestys Riihimäen valtuustossa: Petsamonkadun pohjoispään kaavamuutos oli taas vähällä palautua uuteen käsittelyyn
 2. Hyvinkääläinen pääsee yhä Hyvinkäällä lääkäriin – Keusoten suuri numerouudistus voi näyttää sekavalta, mutta onkin yksinkertainen: "Hoito aloitetaan saman tien jo puhelusta"
 3. Riihimäen 217 merkittävää rakennuskohdetta – uusin selvitys rakennetusta kulttuuriympäristöstä julkistettu
 4. Terveyskeskus purkaa koronavalmiutta Riihimäellä – Tavallisella vastaanotolla ollut vähän kävijöitä
 5. Uimarannoille ei tule bussikyytejä Riihimäellä – somessa toivottiin autottomille ilmaisia yhteyksiä Hirvijärvelle ja Paalijärvelle
 6. Trump sanoo kutsuvansa armeijan laittamaan mellakat kuriin
 7. Britannian ja EU:n neuvottelut jatkuvat tänään, asialistalla kauppasuhteita ja kalastusta
 8. George Floydin virallinen kuolinsyy vaihtui poliisien aiheuttamaksi tukehtumiseksi
 9. Pörssikurssit nousivat Yhdysvalloissa mellakoinnin keskellä
 10. New York Times: Uusi ruumiinavausraportti vahvistaa George Floydin tukehtuneen kuoliaaksi
 11. Huipputamma Mascate Match juhli Kuopio Stakesissa
 12. Red Bull -pomo: Mercedes vastustaa aika-ajouudistusta, jottei Hamiltonin mestaruuskausi häiriinny
 13. Espanjassa ja Italiassa koronavirus näyttää viimein hiipumisen merkkejä – Espanjassa ensi kertaa sitten maaliskuun päivä ilman yhtään uutta viruskuolemaa
 14. Laivat eivät täyttyneet Tallinnan-matkaajista – "Viikonloppu saattaa olla vähän vilkkaampi"
 15. Kuusi kuntaa ylitti kriisikuntarajat – arviointimenettely aloitetaan elokuussa yhdessä uudessa kunnassa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Tavarajunan tulipalo pysäytti junaliikenteen Riihimäeltä Lahteen ja myös pääradalla – tilanne jatkunee vielä tunteja
 2. Hyrian satoja toimisto- ja koulukalusteita myynnissä Hyvinkäällä – Torikadun halli tyhjennetään ulosheittohinnoilla
 3. Parvekkeelta lähtenyt palo sammutettiin ripeästi Hyvinkäällä
 4. Senioreja houkutellaan virkistymään puistoihin – luvassa kahvittelua ja ohjelmaa kymmenessä kohteessa Riihimäellä kesän ajan
 5. Puutavarajunassa syttyi tulipalo – aiheutti lukuisia maastopaloja
 6. Isänsä taposta epäilty parikymppinen mies vangittiin Jyväskylässä – epäillään myös tapon yrityksestä
 7. Robotti soittaa taas riihimäkeläisille – torstaina kysellään museoista, ensi viikolla yrittäjät saavat kertoa koronakesän kuulumiset
 8. Mies hakattiin halolla Salossa – iskut päähän ja ympäri kehoa veivät sairaalaan tutkittavaksi
 9. Hyvinkääläinen pääsee yhä Hyvinkäällä lääkäriin – Keusoten suuri numerouudistus voi näyttää sekavalta, mutta onkin yksinkertainen: "Hoito aloitetaan saman tien jo puhelusta"
 10. Näköislehdessä tänään: Barokkipuutarha, kartanon pihapiiri... Herttoniemen kartanonpuisto on Helsingin vähän tunnettu helmi, joka on avoin kaikille
 11. Saariselän hiihtokeskus avasi rinteitä laskettelijoille kevään koronatauon jälkeen – tunturin huipulla on yhä kesäkuussa metrin lumikerros
 12. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 13. Hyvinkäällä ei viikkoon uusia koronatapauksia – Muualla Keusoten alueella kaksi uutta tartuntaa
 14. Poliisiväkivallan vastustajat ovat saaneet joukkoonsa kovan luokan urheilijoita – Jordan: "Olemme saaneet tarpeeksemme"
 15. Kokoomuksen valmistelema lakialoite tiputtaisi Carunan tuottoa 70 prosenttia – "Monopolilla rahastamiselle on pistettävä viimein stoppi"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.