Suomalaisnäyttelijälle tähtirooli miljoonien katsomasta hittisarjasta – "Kun he soittivat mietin, että enkös minä jo kuollut"

Alina Tomnikov sai upean roolin. Toni Tervo

Toni Tervo

Näyttelijä Alina Tomnikovia hymyilyttää.

Hän voi nyt nimittäin viimeinkin paljastaa asian, joka on naista innostanut pitkään. Hänet tullaan nimittäin näkemään tulevaisuudessa isossa roolissa televisiosarjassa, jolla on miljoonien katsojien yleisö.

Kyseessä on sarja, jossa Tomnikov on toki ollut aiemmin jo mukana. Hän näytteli sivuroolia venäläisessä Katariina Suuressa kertovassa sarjassa jo aiemmin. Tomnikovin hahmo, prinsessa Wilhelmiina esiintyi sarjan toisella tuotantokaudella ja kuoli.

Siksi näyttelijän yllätys oli todella suuri kun tuottajat soittivat ja ilmoittivat, että hänet halutaan takaisin rooliinsa, mutta tällä kertaa se olisi huomattavasti suurempi.

– Kun he soittivat, mietin vain, että hetkinen. Enkös minä kuollut?He selittivät, että tällä tuotantokaudella sarjassa palataan ajassa taaksepäin hetkeen, jolloin hahmoni oli tosi isossa roolissa. Innostuin siitä tosi paljon, Tomnikov kertoo.

Suomalaisilla näyttelijöillä on tällä hetkellä kova nousukiito. Keneltäkään on tuskin mennyt ohi, että Jasper Pääkkönen nähdään tällä hetkellä teattereissa pyörivässä Black kkklansman -Hollywood elokuvassa.

Katariina Suuri -sarjalla on Venäjällä miljoonayleisö ja Tomnikov toivookin lisätyn näkyvyyden poikivan lisää kansainvälisiä töitä.

– Toivon ja uskon, että tämä varmasti avaa ovia. On upeaa näytellä tällaisessa projektissa, nainen hehkuu.

Ei sillä, että hänellä olisi töistä pulaa. Tomnikovin tuorein roolityö Ratamo-sarjassa saa ensi-iltansa Cmore suoratoistopalvelussa 6. syyskuuta ja sen lisäksi hän kuvaa toista kautta tähdittämäänsä matkailuohjelmaan Alina Idässä.

– Kesällä oli hetken sellainen hetki kun mietin, että jaa, mitäs seuraavaksi. Mutta asioilla on tapana järjestyä. Tarvitsin myös kyllä lomaa. Matkailin Suomessa paljon ja kävin äitini luona Keravalla. Lisäksi Lauri-mieheni kanssa työstimme omaa käsikirjoitusta. Sekin oli näyttelijän kannalta kiinnostavaa. Olla luomassa jotain täysin omaa alusta asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Näköislehdessä tänään: Ronja Paani muutti maalle etsimään itseään – ensin yllätti talven pimeys, sitten koronaepidemia vei perimmäisten kysymysten äärelle
 2. Kolmelle tuomittiin ehdollista vankeutta pahoinpitelystä – kahden tuomio nuorena tehdystä rikoksesta
 3. Hyvinkään kaupunki ei käytä etuosto-oikeuttaan Sahanmäen kiinteistökaupassa – ostajana Tieluiskan tytäryhtiö
 4. Jalkapallon Uudenmaan piiri tuli tiensä päähän – lopettamiskokouksessa julkistettu historiikki sisältää runsaasti hyvinkääläisväriä
 5. Suuri nilviäisilta tulossa elokuussa Riihimäellä – tuhtia tietoa etenkin espanjasiruetanoista
 6. Rekkaliikenteen yhteiset EU-pelisäännöt valmistuvat viimein
 7. Oikeusministeri Henriksson Uutissuomalaiselle: Kuntavaaleissa varaudutaan erityistoimiin koronan takia
 8. Tulsassa on havaittu koronatartuntapiikki Trumpin kampanjatapahtuman jälkeen
 9. Kuntavaaleissa saatetaan turvautua poikkeuksellisiin järjestelyihin koronan vuoksi – Osa niistä vaatisi lakimuutoksen
 10. Euroryhmä valitsee tänään uuden puheenjohtajan – Nouseeko ryhmän johtoon ensimmäistä kertaa nainen?
 11. Serbiassa osoitettiin taas mieltä maan epäjohdonmukaisten koronatoimien vuoksi
 12. Suomalaismies on kuollut sukellusonnettomuudessa Norjassa
 13. Helsinkiläisessä ravintolassa ydinkeskustassa ammuskeltu – yksi toimitettu sairaalaan, ulkopuolisiin ei kohdistu vaaraa
 14. Manchester City ryöpytti Newcastlea ja varmisteli toista sijaansa – nousijajoukkue Sheffield United harppasi sensaatiomaisesti kiinni europelipaikkaan
 15. Nuorten voimistelijoiden asiattomasta kohtelusta Britanniassa aloitetaan tutkinta

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Talous: Lakan Betoni myy Forssan tehtaansa ja rakentaa täyden valikoiman hubin Lopelle – "Tästä on merkittävää logistista etua asiakkaillemme"
 2. Viihde: Sponsorialan tulokas Red Carpet Brand Alliances palkkasi kolme uutta työntekijää ja haku jatkuu – Antti Luusuaniemi on nyt yhtiön luova johtaja
 3. DJ All Jam viihdyttää väkeä heinäkuussa Hyvinkäällä Willan Kesäklubeilla: ”Tähän aikaan ja hetkeen pitää soittaa jotain iloista”
 4. Turvallisten matkailumaiden lista piteni, thaimaalaisilla marjanpoimijoilla mahdollisuus tulla Suomeen töihin ensi maanantaista lähtien
 5. Poliisilta lisätietoa Kiljavantien onnettomuudesta: auto ajoi mahdollisesti ylinopeutta
 6. Mies loukkaantui rajussa ulosajossa Lopella
 7. Hausjärveläinen Jari Salonen alias Jon Landlord julkaisi uuden albumin: "Lähipiirin rakkaiden lemmikkieläinten kuolemat saivat pohtimaan syvällisempiä asioita"
 8. Hyvinkään Metsäkaltevaan pieniä tontteja – alueen tonttitarjontaa monipuolistetaan
 9. Puisto-ojan punaista väriä arvuuteltiin somessa – Yksi keskustelijoista päätti soittaa palopäällikön paikalle
 10. Oletko nähnyt helsinkiläistä Jeremiasta? Katosi Myllypurosta jo kesäkuussa
 11. Kiljavantien liikenneonnettomuuden kuljettaja menehtyi vammoihinsa
 12. Suutari Ari Mömmö pystyy ratkomaan monenlaiset kenkäongelmat, joilla kengät saavat lisää käyttöikää: "Olen rakentanut buutseihin kokonaan uusia korkoja"
 13. Timo Tuomainen ikuisti Seitsemän veljeksen vaellusreitin kauneimmat kohdat – reitillä tarjolla kilometrikaupalla mielenrauhaa
 14. Tilapäiset opasteet tulivat maksullisiksi kaupalliseen toimintaan –  Tieto ei ole vielä tavoittanut marjatiloja
 15. Lemmikeiksi myydään kanien ja marsujen lisäksi hittiäisiä – hyönteisten hoitaminen on melko vaivatonta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.