Aamupostin ja muiden lehtien jakelussa ongelmia – osa Early Birdin jakajista keskeytti työnsä Hyvinkäällä ensimmäisenä päivänä

toimitus

HYVINKÄÄ| Sanomalehti Aamupostin Hyvinkään painoksen jakelu myöhästyi tiistaina osalla jakelualueista.

Vaikka lehtiä jaettiin vielä päivällä, kaikille tilaajille Aamupostia ei saatu jaettua tiistain aikana. Tämän vuoksiAamupostin Hyvinkään painoksen näköislehti on nyt luettavissa maksutta.

Tiistain lehden pääset lukemaan tästä. Keskiviikon numero löytyy puolestaan täältä.

Kyseessä oli ensimmäinen aamu, jolloin lehden jakoi jakeluyhtiö Early Bird. Early Birdin jakelusta vastaavan Riku Punkkisen mukaan jakelu ajautui vaikeuksiin Hyvinkäällä, koska joukko jakajia jätti lehtien jakamisen kesken tiistaina aamuyöstä. Jaettavien lehtien joukossa oli Aamupostin lisäksi muun muassa Helsingin Sanomia.

– Tämä tuli meille täytenä yllätyksenä. Emme tässä vaiheessa tienneet, mitä alueita oli ehditty jakaa ja mitä ei. Myös osa avaimista oli vielä työnsä lopettaneilla jakajilla, Punkkinen sanoo.

Avuksi hälytettiin jakajia muilta alueilta, muun muassa Järvenpäästä. Osa pääsi kuitenkin paikalle vasta aamuruuhkassa, mikä osaltaan hidasti työtä, Punkkinen sanoo.

EarlyBird on järjestänyt korvaavia jakajia Hyvinkäälle koko tiistaipäivän ajan.

– Vielä päivässä tai parissa tilannetta ei saada normalisoitua, mutta pyrimme minimoimaan haitat mahdollisimman nopeasti, hän lupaa.

Vielä päivässä tai parissa tilannetta ei saada normalisoitua, mutta pyrimme minimoimaan haitat mahdollisimman nopeasti, jakeluyhtiö sanoo.

Osa jakeluongelmista selittyy myös sillä, että uudella jakeluyhtiöllä ei ole sisäänpääsyä kerrostalon rappuun. Näiden taloyhtiöiden pihoille yhtiö on toimittanut jakelulaatikoita.

– Laatikoita on nyt noin 50 taloyhtiön pihapiirissä. Heti, kun saamme avaimet, laatikot poistetaan ja lehdet jaetaan normaalisti, Punkkinen sanoo.

Näistä taloyhtiöistä Punkkinen toivoo sähköpostia osoitteeseen info@earlybird.sanoma.com mahdollisimman pikaisesti.

Sanoman itsenäisten jakajien Early Bird -verkosto on vastannut jo aiemmin muun muassa Helsingin Sanomien ja Keski-Uusimaan jakelusta Mäntsälässä, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä sekä sanomalehti Länsi-Uusimaan jakelusta osassa läntisen Uudenmaan kunnista.

Mikäli jakeluongelmat jatkuvat keskiviikkona tai torstaina, lukijan kannattaa edelleenkin tehdä jakeluhäiriöilmoitus.

Jakeluhäiriöstä voit jättää nopeimmin palautteen verkkosivuilta osoitteessa www.aamuposti.fi/jakelu Sieltä palaute ohjautuu suoraan Early Birdille. Sähköpostilla palautetta voi lähettää osoitteeseen tilaajapalvelu@media.fi

Hyvinkäällä jakeluasioissa palvelee myös Aamupostin asiakaspalvelu numerossa 09 2730 0200 (pvm/mpm) arkisin klo 8–16. Lisäksi lehden konttoriin (Kauppalankatu 7-11) on varattu ylimääräisiä lehteä noudettaviksi.

Muistathan, että lehti ei ilmesty 7.12.

Aamuposti ilmestyy tällä viikolla myös poikkeusaikataululla, sillä itsenäisyyspäivän vuoksi lehteä ei julkaista perjantaina 7.12.

Verkossa Aamuposti seuraa kuitenkin uutisia myös itsenäisyyspäivän ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Poliisi epäilee pojan surmanneen isänsä Jyväskylässä – uhri oli keski-ikäinen mies
 2. Riihimäen sivistysjohtajan virkaan 24 hakijaa – mukana myös paikallisia nimiä
 3. Hyvinkäällä ei edelleenkään uusia koronatartuntoja – Maanantaina vain Nurmijärven lukema rumeni
 4. Jeesaa kaveria -keräys alkaa Willan Red Carpet -aulassa ensi viikolla – sinne voi viedä ruokaa, pesutarpeita tai uusia kesävaatteita
 5. Talous: Antti Luusuaniemi mukana uudessa sponsorointifirmassa – Red Carpet Brand Alliances myy yhteistyökuvioita elokuvan, tv:n, urheilun ja kulttuurin ammattilaisille
 6. Hyvinkäällä ei viikkoon uusia koronatapauksia – Muualla Keusoten alueella kaksi uutta tartuntaa
 7. Hyvinkään säästötoimilistassa lähes sata kohtaa – Kaupunginjohtaja pitää veronkorotusta välttämättömänä
 8. Kevitsan kaivoksessa Sodankylässä tulipalo
 9. Hyvinkääläinen, kävitkö kuntoilemassa Eskokreetassa? – Nyt on haussa kuvia avajaisista, joissa esiintyi itse Tapio Rautavaara
 10. Eläimet: Löytökoira Papi on nyt onnellinen kaveri – perhe Huhtakallio Hyvinkäältä avasi sille kotinsa ja sydämensä
 11. Aikuisetkin ovat tervetulleita Riihimäen taidekouluun syksyllä 2020 – myös kaikkein pienimmät saadaan mukaan pitkän tauon jälkeen
 12. Normaali.fi -chatissa voi kertoa mistä vain ja tehdä vaikka huolitestin – "Monen nuoren elämää piinaavat huolet, joista he eivät uskalla kertoa kenellekään"
 13. Hyvinkään entinen kaupunginjohtaja Tauno Kirves on kuollut
 14. Näköislehdessä tänään: Kun itseään satuttaa työkseen, omat rajansa pitää tuntea – "Mietin aina, mitä kipu viestii"
 15. Viro sallii suomalaisten saapumisen ilman karanteenia kesäkuun alusta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.