”Ei tarvitse tehdä töitä keittiönpöydän ääressä” – Meidän Työhuone tarjoaa tilat etätöitä tekeville ja aloitteleville yrittäjille

Avokonttorissa on neuvottelutila ja kymmenen työpistettä.

Hyrian Nuoret Yrittäjät Ida Niemi (vas.) ja Siiri Salonen (oik.) sekä Hyrian asiakkuuspäällikkö Merja Putus, työelämäpalvelupäällikkö Elina Oinaanoja, asiakassihteeri ja kokousisäntä Ari Aaltonen sekä liiketoiminnan opiskelija Anu Tolkki toivovat, että ihmiset ottavat Meidän Työhuoneen ahkeraan käyttöön. Mia Lagström

Mia Lagström

Riihimäen Atomiin avautui tiistaina kaikille avoin työtila.

Hyrian koordinoima Meidän Työhuone on uusi palvelukonsepti, joka on toteutettu yhteistyössä Riihimäen kaupungin kanssa.

– Vastaavat yhteisölliset työtilat ovat yleistymässä Suomessa ja niitä on muissakin kauppakeskuksissa, Hyrian työelämäpalvelupäällikkö Elina Oinaanoja kertoo.

Meidän Työhuone on tarkoitettu Hyrian Nuorille Yrittäjille sekä muille yrittäjyyttä opiskeleville.

Tilaan ovat lämpimästi tervetulleita myös kaikki muut työtilaa tarvitsevat, esimerkiksi etätöitä tekevät.

– Ei tarvitse tehdä töitä kotona keittiönpöydän ääressä. Tila sopii hyvin myös aloitteleville yrittäjille, jotka eivät tarvitse vielä varsinaisia omia tiloja.

Kyseessä on avokonttori, jossa on kymmenen työpistettä, pieni neuvottelutila sekä pienempiä pöytä- ja istuinryhmiä, joissa voi työskennellä oman läppärin kanssa.

Paikalta löytyy langaton verkko.

Oinaanoja toivoo, että yhteisöllinen työtila tarjoaa kohtaamisia.

– Uusia avauksia ei synny ilman kohtaamisia. Meidän opiskelijayrittäjämme saivat jo vinkkejä Riihimäen Yrittäjien entiseltä puheenjohtajalta. Ei koskaan tiedä, mitä tällainen voi tuoda tullessaan. Toki paikalla saa olla myös omissa oloissaan.

Meidän Työhuone -konsepti on vasta alkuvaiheessa ja tilaa tullaan muokkaamaan käyttäjien toiveiden mukaan.

Maaliskuun loppuun asti paikan käyttäminen on ilmaista. Vastaisuudessa tila on ilmainen Hyrian opiskelijoille sekä tilaa ilman ajanvarausta käyttäville.

Tilaa säännöllisesti käyttävät maksavat jatkossa jäsenmaksun, joka kattaa lukolliset kaapit ja mahdolliset muut palvelut.

– Keittiössä voi nauttia omia eväitä. Sieltä löytyy pieni jääkaappi sekä kahvinkeitin.

Meidän Työhuonetta on mahdollista vuokrata iltaisin yksityistilaisuuksiin.

Työhuoneella tullaan järjestämään myös erilaisia tilaisuuksia.

Asiantuntijoiden aamiaiset ovat kaikille kiinnostuneille tarkoitettuja alustuksia kahvikupin ääressä: keskiviikkona 16.1. kello 8–10 aiheena oli tunneäly johtamisessa ja 15.5. kello 8–10 mindfulness johtamisessa.

Meidän Työhuone

Meidän Työhuone (kauppakeskus Atomin 2. krs, Voimalankatu 2, Riihimäki) on yhteisöllinen työtila, joka on kaikkien käytössä. Se soveltuu esimerkiksi etätöihin.

Tila on avoinna ma–pe klo 8.30–16.30.

Tilan käyttö on demoajan 15.1.–29.3. maksutonta kaikille. Jatkossa tila on ilmainen Hyrian opiskelijoille sekä ilman ajanvarausta tilaa käyttäville.

Tilaa voi vuokrata iltaisin, esimerkiksi yritysten koulutustilaisuuksiin.

Lisää tietoa www.hyria.fi/meidantyohuone tai puh. 040 638 9357.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.