Talvilomaviikolla monenlaista tekemistä Lopella – talvisutinaa ja -täpinää sekä retki Superparkkiin

Lopen nuorisopalvelut järjestää retken Superparkkiin Vantaalle. Luumu Jokelainen

toimitus

Kevätlukukausi on hyvässä vauhdissa, ja on aika suunnitella talvilomaviikon tekemisiä. Lopen nuorisotoimi ja liikuntatoimi ovat suunnitelleet ohjelmaa Lopella talvilomaansa viettäville lapsille ja nuorille.

Tiistaina 19.2. pidetään talvisuhinat kirkonkylän kaukalolla ja jääalueella kello 12–14. Kyseessä on kaikille avoin ja ilmainen ulkoliikuntahetki Kirkonkylän kaukalolla ja jääalueella. Tapahtumassa pelaillaan ja luistellaan hyvän musiikin tahdissa.

Lomaviikon tiistaina ja keskiviikkona Kuntalan nuoppari avoinna kello 16.30–20.

Talvisäpinät pidetään Elmolassa keskiviikkona 20.2. kello 12–14. Tarjolla on avoin ja ilmainen sisäliikuntahetki, johon voi tulla kiipeilemään, temppuilemaan, pelailemaan sählyä, futsalia tai sulkapalloa.

Torstaina 21.2. tehdään retki Vantaan uudistettuun Superparkiin. Lähtö Lopen linja-autoasemalta klo 10. Hinta on 25 euroa, joka sisältää päivärannekkeen ja edestakaisen bussimatkan. Sitovat ilmoittautumiset 18.2. mennessä numeroon 040 330 6036.

Perjantaina 22.2. järjestetään talvisutinat Lopen kirjaston Fallesmanni-salissa kello 12–14. Tapahtuma on kaikille lapsille ja nuorille avoin ja ilmainen toimintatuokio kirjastolla. Tapahtumassa on mahdollisuus lautapelailuun, askarteluun, leffan katseluun ja kirjastoon tutustumiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.