Villi huhu levisi kaikkien aikojen suurimman lottopotin voittajasta – kauppias tyrmää 15,5 miljoonan euron kohtalon

Kauppias Mustafa Kosar tarjoili sunnuntaina lottovoiton kunniaksi kahvia ja karkkeja kaupassaan Routiolla. Rauno Rinne (oik.) sanoi, että jos olisi itse voittanut, olisi jo etelän lämmössä. Vasemmalla Nazife Kosar. Helena Soinio

Helena Soinio

Rauhaisan loskainen viikonlopputunnelma sähköistyi Lohjan Routiolla, kun lauantaina puolilta öin tuli tieto mahtavasta lottovoitosta.

Kalliomäentien MK Market Routionmäki oli myynyt historian arvokkaimman kupongin, ja ainoan täysosuman voittaja saa 15,5 miljoonaa.

– Minä sain tiedon yöllä, kun meillä oli juuri karaoke menossa ravintolassamme Kayatepessa. Ihmiset huusivat aivan innoissaan. Tänään kaikki asiakkaat ovat puhuneet siitä kaupassa, kertoi kauppiasMustafa Kosarsunnuntaina sanomalehti Länsi-Uusimaalle.

Voittaja on 99,9 -prosenttisella varmuudella routiolainen.

Tänään maanantaina Veikkaus tulee Kosarin tietojen mukaan koristelemaan kauppaa voiton juhlistamiseksi. Routiolla käynnistyi heti huhumylly siitä, kuka onnekas voittaja mahtaa olla.

Kosar ja kaupassa työskenteleväNazife Kosarkertoivat, että kaupassa kävi sunnuntaina paljon ihmisiä tapahtunutta ihmettelemässä.

Aika moni routiolainen laittoi uuden lottokupongin vetämään ja kysyi samalla kauppiaalta, kuka sen 15,5 miljoonaa oikein voitti.

– En minä tiedä, eikä ehkä Veikkauskaan vielä tiedä. Eikä sitä minulle ilmoitetakaan, ellei voittaja halua että nimi julkistetaan, Kosar sanoi.

– Täällä on sellainenkin huhu, että minä olisin voittanut! Mutta minä en ole lotonnut kuin yhden kerran, tällä kierroksella juuri, enkä voittanut, kauppias tyrmäsi huhun.

Hänen mukaansa voittaja on kuitenkin 99,99 prosentin varmuudella paikkakuntalainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Tavarajunan tulipalo pysäytti junaliikenteen Riihimäeltä Lahteen ja myös pääradalla – tilanne jatkunee vielä tunteja
 2. Hyrian satoja toimisto- ja koulukalusteita myynnissä Hyvinkäällä – Torikadun halli tyhjennetään ulosheittohinnoilla
 3. Parvekkeelta lähtenyt palo sammutettiin ripeästi Hyvinkäällä
 4. Senioreja houkutellaan virkistymään puistoihin – luvassa kahvittelua ja ohjelmaa kymmenessä kohteessa Riihimäellä kesän ajan
 5. Puutavarajunassa syttyi tulipalo – aiheutti lukuisia maastopaloja
 6. Isänsä taposta epäilty parikymppinen mies vangittiin Jyväskylässä – epäillään myös tapon yrityksestä
 7. Robotti soittaa taas riihimäkeläisille – torstaina kysellään museoista, ensi viikolla yrittäjät saavat kertoa koronakesän kuulumiset
 8. Mies hakattiin halolla Salossa – iskut päähän ja ympäri kehoa veivät sairaalaan tutkittavaksi
 9. Hyvinkääläinen pääsee yhä Hyvinkäällä lääkäriin – Keusoten suuri numerouudistus voi näyttää sekavalta, mutta onkin yksinkertainen: "Hoito aloitetaan saman tien jo puhelusta"
 10. Näköislehdessä tänään: Barokkipuutarha, kartanon pihapiiri... Herttoniemen kartanonpuisto on Helsingin vähän tunnettu helmi, joka on avoin kaikille
 11. Saariselän hiihtokeskus avasi rinteitä laskettelijoille kevään koronatauon jälkeen – tunturin huipulla on yhä kesäkuussa metrin lumikerros
 12. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 13. Hyvinkäällä ei viikkoon uusia koronatapauksia – Muualla Keusoten alueella kaksi uutta tartuntaa
 14. Poliisiväkivallan vastustajat ovat saaneet joukkoonsa kovan luokan urheilijoita – Jordan: "Olemme saaneet tarpeeksemme"
 15. Kokoomuksen valmistelema lakialoite tiputtaisi Carunan tuottoa 70 prosenttia – "Monopolilla rahastamiselle on pistettävä viimein stoppi"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.