Seitsemäs Kormu Run kuukauden kuluttua

Viime vuonna juostiin kostean hapekkaassa kelissä. Kare Asp

toimitus

Kuukauden kuluttua kirmataan Kormussa taas maalaishenkinen puolimaraton- ja juoksutapahtuma Kormu Run.

Reitti kiertää Kormun kylän maalaismaisemissa, molemmin puolin kantatietä 54. Se alitetaan tunnelin kautta. Puolimaratonilla reitti kierretään kaksi kertaa.

Korkeuserot ovat lievät, tankkauspisteitä on kaikkiaan viidellä kohdalla. Niissä on tarjolla urheilujuomaa, vettä, suolakurkkuja ja rusinoita.

Kilpailukeskuksena on Kormun koulu. Lauantaina 27.4. kello 11 toteutettavan tapahtuman matkat ja luokat ovat miehet/naiset yleinen puolimaraton ja kymppi sekä miehet/naiset +50v puolimaraton ja kymppi. Lisäksi on kävely- ja kuntoilusarja ilman ajanottoa.

Seuraava ilmoittautumisen määräaika on 15.4.2019. Kun hoitaa asian silloin, säästää viitosen verrattuna jälki-ilmoittautumiseen. Ilmoittautumiset kormurun.nettilomake.fi ja tiedustelut kormu.run@gmail.com

Kormu Run toteutetaan nyt seitsemättä kertaa. Viime vuonna mentiin ennätyslukemissa osanottajien suhteen.

Yli sata kilpailijaa oli numerolaput rinnassa. Joitakin kymmeniä kävelijöitä. Ja kahdeksisenkymmentä innokasta kirmaajaa lasten juoksutapahtumassa.

Naisia oli mukana kilpailemassa selvästi enemmän kuin miehiä. Maalin näki 62 naista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.