Myllerrys Jokereissa jatkuu – Kurri myi 40 prosenttia omistuksesta, uusi toimitusjohtaja aloittaa

Sport Content

lsk Nickel Harjavalta Oy on hankkinut 40 prosentin osuuden Jokereiden osakkeista ja ryhtyy tukemaan seuraa entistä voimakkaammin.

Norilsk Nickel Harjavalta Oy on kuulunut Jokereiden pääyhteistyökumppaneihin vuodesta 2017 lähtien. Helsinkiläisseuran enemmistöomistaja ja puheenjohtaja Jari Kurrilla on kaupan jälkeen 60 prosenttia Jokereiden osakkeista.

– Olemme erittäin iloisia, että merkittävä suomalainen yhtiö haluaa lähteä tukemaan toimintaamme voimakkaasti tulevina vuosinamme KHL:ssä. Näiden positiivisten uutisten myötä aiomme kehittää yhteistyötämme suomalaisten kumppaniemme kanssa ja tavoitteemme on myös etsiä uusia kotimaisia kumppaneita, jotka haluavat olla tukemassa Jokereiden kehitystä, Kurri kertoo seuran verkkosivuilla.

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin, että yhtiön kuuluuNornickel-konserniin, jonkataustalla vaikuttaa venäläinen oligarkki Vladimir Potanin.

KHL-seura Jokerit tiedotti maanantaina myös uudesta toimitusjohtajasta. Eveliina Mikkola korvaa Jukka Kohosen, joka toimi Jokereiden toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien.

– Haluan kiittää Jari Kurria tästä mahdollisuudesta palata Jokereihin, joka on merkinnyt minulle paljon työurani alkuvuosista lähtien. Uusien omistusjärjestelyjen ja kilpailukykyisen joukkueemme myötä olemmeinnoissamme uudesta kaudesta ja ajasta Jokereissa. Haluan, että seurana pidämme entistä parempaa huolta faneistamme sekä yhteistyökumppaneistamme, Mikkola kertoo tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.