Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Millä kadulla ajetaan liian kovaa? Vastaa Aamupostin kyselyyn

Koulujen alku nostaa usein keskusteluun liikenneturvallisuuden.

Aamuposti haluaa nyt nostaa asian esille pyytämällä hyvinkääläisiä ja riihimäkeläisiä kertomaan mielipiteensä kotikaupunkinsa autoliikenteestä ja etenkin taajama-alueen nopeusrajoituksista ja niiden noudattamisesta.

Esimerkiksi Helsingin kaupunki alentaaloppujenkin tonttikatujen nopeusrajoitukset 30 kilometriin tunnissa sekä laskeenopeuksia myös keskustassa, jossa nopeusrajoitus on jatkossa 30 km/h pääkatuja ja satamiin vieviä reittejä lukuun ottamatta.

Helsinki on perustellut muutoksia halulla vähentää liikenneonnettomuuksia ja parantaa kaupunkiympäristön viihtyisyyttä.

Pitäisikö täällä pyrkiä samaan?

<u>Aamuposti toivoo lukijoita kertomaan mielipiteensä erityisesti siitä, pitäisikö nopeusrajoituksia paikoin alentaa ja jos näin, kertomaan millä kadulla ja miksi. </u>

Tämän tekstin alapuolella olevan vastauslomakkeenkauttavoit kertoa myös kokemuksista kotikaupunkisi liikenteestä yleisemminkin: todistatko joillakin kaduilla jatkuvasti ylinopeuksia ja onko esimerkiksi hidastetöyssyistä mielestäsi apua?

Muista kertoa vastauksesi yhteydessä, onko kotikaupunkisi Hyvinkää vai Riihimäki. Koostammekyselyn vastauksia koulujenaloitusviikolla julkaistavaan liikenneaiheiseen juttuun.

Kiitos kaikille vastaajille! Lomake on suljettu perjantaina 2.8. kello 8.36.Tässä ensimmäinen purku kyselyn vastauksista: