Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Unohda työhakemus – näihin töihin voit työllistyä pelkästään paikalle ilmestymällä

Suurkeittiöissä on tarjolla lukuisia työpaikkoja. Nyt on hakijan markkinat. Crista Lassfolk-Feodoroff / Arkisto

Jukka Hämäläinen

Monilla aloilla vallitsee työnhakijan markkinat. Seure Henkilöstöpalvelut järjestää elokuussa Helsingissä kolme walk in -rekrytointitapahtumaa, joissa työnhakijalla on mahdollisuus työllistyä ilman työlästä ja aikaavievää työhakemuksen ja CV:n lähettämisvaihetta.

– Walk in -rekrytointitapahtumassa jätetään työläs hakuvaihe kokonaan pois. Kaikki paikalle tulevat pääsevät keskustelemaan rekrytoijan kanssa työmahdollisuuksista ja saavat vielä kesän kunniaksi jäätelöt, lupaa rekrytointikonsultti Laura Lindén

Seuren kautta päivittäin lähtee töihin lähes 3 000 työntekijää pääasiassa päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin ja kotihoitoon. Nyt sijaistarve on kasvanut päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja kotihoidossa noin 30 prosenttia. Seure on rekrytoinut työntekijöitä noin 45 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Työntekijöille on kuitenkin edelleen kova tarve.

Walk in -rekrytointitapahtumia järjestetään kolme eri alojen työnhakijoille:

Opetuksen ja varhaiskasvatuksen työstä kiinnostuneille suomen- ja ruotsinkielisille työnhakijoille tiistaina 6.8.2019 kello 14–17. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, mahdollinen oleskelulupa ja CV, jos sellainen löytyy.

Ruokapalvelutyöntekijän, kokin tai astiahuoltajan työstä kiinnostuneille työnhakijoille keskiviikkona 14.8.2019 kello 13.30–15.30. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, mahdollinen oleskelulupa ja CV, jos sellainen löytyy.

Lähihoitajan ja sairaanhoitajan työstä kiinnostuneille työnhakijoille keskiviikkona 21.8.2019 kello 13–16. Ota mukaan henkilöllisyystodistus, mahdollinen oleskelulupa, työ- ja tutkintotodistukset sekä alan opiskelijana koulun läsnäolotodistus ja opintosuoriteote.

Rekrytointitilaisuudet järjestetään Seuren toimistossa Sörnäisissä osoitteessa Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki, 1. kerros.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut