Aamupostin yhdistyspalsta uudistuu – ilmoitus jätetään nyt verkkopalvelussa

Aamupostin yhdistyspalsta uudistuu 4. marraskuuta alkaen.

Paikallisten yhdistysten omista sisäisistä tapahtumista kertovia ilmoituksia julkaistaan jatkossakin maanantaista lauantaihin paperilehdessä sekä keskiviikkoisin ilmestyvässä Aamuposti Viikossa. Uutta on kuitenkin ilmoitusten jättötapa.

– Jatkossa yhdistyspalstalle tarkoitetut ilmoitukset tulee jättää Aamupostin verkkosivuilta löytyvän palvelun kautta, kertoo päätoimittaja Laura Ääri

Palvelu löytyy 31. lokakuuta alkaen osoitteesta aamuposti.fi/ilmoita

Tähän asti ilmoitukset on jätetty sähköpostitse osoitteisiin toimitus.rile@media.fi ja yhdistykset.aamuposti@media.fi

Siirtymäaikana 31.10. -15.11. näitä sähköpostiosoitetta seurataan, ohjeistetaan asiakkaita paluuviestillä ja varmistetaan, että kaikki ilmoitukset päätyvät lehteen. Marraskuun puolivälin jälkeen mainittuihin osoitteisiin saapuneet viestit jätetään huomiotta ja sähköpostiosoitteet vähitellen suljetaan.

Aamuposti säilyttää yhdistyksiä ja seuroja palvelevan palstansa edelleenkin maksuttomana. Ilmoitusten maksimimerkkimäärä on jatkossa noin 500 merkkiä eli 20 riviä.

– Paikalliset yhdistykset aktiivijäsenineen ovat tärkeitä toimijoita alueellamme ja haluamme palvella heitä mahdollisimman hyvin.

– Siksi uudistamme palstaa. Jatkossa yhdistykset voivat itse paremmin arvioida, mitkä tiedot ja yksityiskohdat ovat tärkeimpiä kaikille jäsenille lehdessä kerrottavaksi, Ääri kertoo.

Samalla Aamuposti varmistaa, että palsta on yhdistyksiä tasapuolisesti kohteleva.

– Kaikille on tarjolla sama merkkimäärä ja jokainen yhdistys itse päättää, mitkä asiat ne nostavat ilmoitukseensa.

Jokainen yhdistys voi käyttää Aamupostin palstaa maksutta kahdesti viikossa. Jos ilmoituksia halutaan julkaista enemmän kuin kaksi viikossa, ne ovat maksullisia.

Tai jos kahdesta ilmaisesta ilmoituksista halutaan pitempiä kuin 20 riviä, ylimenevästä osuudesta peritään 3,5 euroa riviltä. Hinta sisältää arvonlisäveron. Muuten kuin verkkosivujen kautta jätetyistä yhdistysilmoituksista peritään lokakuusta lähtien viiden euron valmistusmaksu.

– Näillä toimenpiteillä teemme palstasta helpompilukuisen ja tasapuolisen. Pelisäännöt ovat kaikille samat. Samalla vähennämme painetta muuttaa palstaa niin, että kaikki aineisto on maksullista, Ääri kertoo.

Näin jätät ilmoituksen yhdistyspalstalle:

Mene osoitteeseen aamuposti.fi/ilmoita

Valitse Järjestötoiminta-toiminto ja täytä tarvittavat tiedot.

Ilmoitus lehteen tulee jättää kaksi päivää aiottua julkaisupäivää aiemmin. Esimerkiksi keskiviikon lehdessä ilmestyvä ilmoitus tulee jättää maanantaihin kello 10 mennessä.

Yhdistysilmoitukset julkaistaan ilman logoja, yhdistyksen nimi julkaistaan lihavoituna kuten tähänkin saakka.

Yhdistyspalsta on jatkossakin tarkoitettu paikallisille yhdistyksille.

Vuosikokousilmoitukset ovat maksullisia kuten tähänkin saakka.

Lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut