Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Niina Lahtinen jatkaa Putouksen puikoissa – uuteen remmiin liittyy mm. Villistä kortista tuttu Mikko Töyssy ja M/S Romanticilla seilannut Antti Tuomas Heikkinen

Riihimäkeläinen Niina Lahtinen jatkaa suosikkishow Putouksen ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana.

MTV3 -kanavan viihdeohjelmasta alkaa tammikuussa 12. kausi.

Kausi käynnistyy 18. tammikuuta kello 19.30.

Lahtinen saa ohjattavakseen viisi uutta esiintyjää ja joukon tuttuja tyyppejä.

Lavalla ovat Christoffer Strandberg, Pilvi Hämäläinen, Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy

Putoukseen tulee mm. uusia ohjelmaosioita, uudet sinipaidat, uusi studio ja uudet lavasteet.

Katsojat pystyvät vaikuttamaan ohjelman kulkuun entistä enemmän.

Juontajana jatkaa Roope Salminen

Lahtinen aloitti Putouksen puikoissa viime kaudella.

Antti Tuomas Heikkinen on nähty tv-sarjoissa kuten Sunnuntailounas, Roba, M/S Romantic, Sipoon herttua ja Konttori ja hän oli miessivuosan Jussi-ehdokkaana Mikko Alatalon roolista Juice-elokuvassa.

Mikko Töyssy on mm. Villi Kortti -paneelishow'n vakiojäsen. Hän oli mukana myös uuden Tuntemattoman sotilaan tv-versiossa.

Heikki Ranta on tehnyt uraa Helsingin Kaupunginteatterissa sekä televisiossa mm. Subilla pyörivässä Rantabaarissa sekä sarjoissa Punk’D Suomi ja Sorjonen.

Linnea Leino opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen yliopistossa. Hän on ollut mukana mm. nuortensarjoissa Dragonslayer666 ja Aikuiset.

Malla Malmivaara on näytellyt sarjoissa kuten Suden hetki, Kimmo ja Mustat lesket ja elokuvissa Olavi Virta ja Kaikki oikein. Hän julkaisee myös musiikkia artistinimellä MALLA.

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.

Facebook: Putous. Instagram: @mtvputous. Twitter: @MTVPutous.