YT-neuvottelut pistävät Riihimäen liikuntapaikkojen ovet taas säppiin keskellä päivää – "Kyllähän asiakkaat ovat olleet ihmeissään"

Riihimäen uimahallissa pitää 18.11. muistaa se, että altaista on noustava kello 14.30 mennessä. Takaisin pääsee kello 18 jälkeen. Arkisto/ Jetro Stavén

Pia Lyy

Maanantaina 18. marraskuuta Riihimäen uimahalli ja muut kaupungin liikuntapaikat menevät kiinni jo kello 15, mutta avautuvat taas illaksi.

Erikoinen tilanne johtuu YT-neuvotteluista

– YT-neuvotteluihin ja kuulemisiin täytyy kaikille työntekijöille tarjota mahdollisuus osallistumiseen, tasapuolisesti, vahvistaa liikuntapalvelupäällikkö Kati Hämäläinen-Myllymäki

Riihimäen kaupunki etsii nyt säästöjä käymällä läpi erilaisia vaihtoehtoja. Mukana ovat myös tilakeskus ja liikuntapalvelut.

18. marraskuuta keskeltä iltapäivää leikkautuu kolme tuntia mitä parhainta toiminta-aikaa, Hämäläinen-Myllymäki myöntää.

– Koska elinvoimajohtaja ja tekninen johtaja ovat päättäneet kuulemisille juuri tämän ajan, meidän täytyy laittaa kaikki liikuntalaitokset kiinni siksi aikaa. Työvuorossa olevat palaavat takaisin töihin, kun kuuleminen on ohi.

– Avaamme arviolta kello 18 jäähallit, uimahallin, Urheilutalon ja muut.

Edellisen kerran yhteistoimintaneuvottelut pakottivat sulkemaan Riihimäen liikuntapaikkoja puolitoista kuukautta sitten.

– Kyllähän asiakkaat ovat olleet ihmeissään siitä, että Riihimäen parhaita palveluita ollaan viemässä kuulemisiin ja YT-neuvotteluihin, Hämäläinen-Myllymäki kertoo.

– He ovat antaneet palautetta, mutta eivät toki ole olleet meille vihaisia. Asiasta on kuitenkin tiedotettu niin hyvin kuin on pystytty.

18.11. uimahallin kassa ja portit menevät kiinni kello 14.

Uimareiden ja kuntosalitreenaajien pitää lopettaa kello 14.30.

Halli menee kokonaan kiinni tasan kello 15. Siinä vaiheessa talon pitää olla tyhjä.

Ovet avataan kolme tuntia myöhemmin.

– Jäähalliin ja uimahalliin laitetaan laput, ja myös Facebookissa muistutetaan vielä lähempänä tästä asiasta, Hämäläinen-Myllymäki kertoo.

Liikuntaryhmien ohjaajat pitävät harrastajat ajan tasalla ja urheiluseurat omat jäsenensä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Poliisi epäilee pojan surmanneen isänsä Jyväskylässä – uhri oli keski-ikäinen mies
 2. Riihimäen sivistysjohtajan virkaan 24 hakijaa – mukana myös paikallisia nimiä
 3. Hyvinkäällä ei edelleenkään uusia koronatartuntoja – Maanantaina vain Nurmijärven lukema rumeni
 4. Jeesaa kaveria -keräys alkaa Willan Red Carpet -aulassa ensi viikolla – sinne voi viedä ruokaa, pesutarpeita tai uusia kesävaatteita
 5. Talous: Antti Luusuaniemi mukana uudessa sponsorointifirmassa – Red Carpet Brand Alliances myy yhteistyökuvioita elokuvan, tv:n, urheilun ja kulttuurin ammattilaisille
 6. Hyvinkäällä ei viikkoon uusia koronatapauksia – Muualla Keusoten alueella kaksi uutta tartuntaa
 7. Hyvinkään säästötoimilistassa lähes sata kohtaa – Kaupunginjohtaja pitää veronkorotusta välttämättömänä
 8. Kevitsan kaivoksessa Sodankylässä tulipalo
 9. Hyvinkääläinen, kävitkö kuntoilemassa Eskokreetassa? – Nyt on haussa kuvia avajaisista, joissa esiintyi itse Tapio Rautavaara
 10. Eläimet: Löytökoira Papi on nyt onnellinen kaveri – perhe Huhtakallio Hyvinkäältä avasi sille kotinsa ja sydämensä
 11. Aikuisetkin ovat tervetulleita Riihimäen taidekouluun syksyllä 2020 – myös kaikkein pienimmät saadaan mukaan pitkän tauon jälkeen
 12. Normaali.fi -chatissa voi kertoa mistä vain ja tehdä vaikka huolitestin – "Monen nuoren elämää piinaavat huolet, joista he eivät uskalla kertoa kenellekään"
 13. Hyvinkään entinen kaupunginjohtaja Tauno Kirves on kuollut
 14. Näköislehdessä tänään: Kun itseään satuttaa työkseen, omat rajansa pitää tuntea – "Mietin aina, mitä kipu viestii"
 15. Viro sallii suomalaisten saapumisen ilman karanteenia kesäkuun alusta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.