Hyvinkäätä promonnut bloggari Nata Salmela saa vauvan, mutta ei ole palaamassa kaupunkiin

Bloggarit Esko Kyrö ja Nata Salmela esittelivät Hyvinkäätä viime kesänä. Arttu Mustonen

toimitus

Hyvinkään kaupunkia esitelleeseen #Hyvinkäy -some-kampanjaan viime kesänä osallistunut somevaikuttaja Natalia "Nata" Salmela saa lapsen elokuussa. Salmela vietti viime kesänä vajaan kuukauden Hyvinkäällä toisen helsinkiläisen somevaikuttajan Esko Kyrön kanssa. Bloggarit kirjoittivat ja somettivat siitä, mitä näkivät, tunsivat ja oppivat Hyvinkäästä.

Perheenlisäys ei ole saanut bloggaria harkitsemaan "muuttoa takaisin" ainakaan ihan piakkoin.

– Näillä näkymin ei ole Hyvinkää ainakaan vielä suunnitelmissa, sillä itselläni valmistui uusi asunto tänne Helsinkiin, Salmela kertoo.

Uuden asunnon suhteen Salmelalla on erilaisia suunnitelmia.

– Tämä asunto on tarkoitus kyllä laittaa myyntiin, kunhan silta täältä Kruunuvuorenrannasta keskustaan valmistuu, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Voi olla että asunto menee vuokralle ennen sitä, jos loft-asuminen pikkulapsiperheessä ei syystä tai toisesta sujukaan, hän tuumii.

Muutto rauhallisemmalle asuinalueelle voisi tulla ajankohtaisemmaksi kun tuleva lapsi on kouluiässä.

– Laskeskelin että elokuussa syntyvä lapsi on sillan valmistumisaikana juuri menossa kouluun eli en missään nimessä pidä poissuljettuna sitä, että alan tsekkailemaan uusia asuinalueita niihin aikoihin. Minusta olisi aivan mahtava ajatus, että jo ekaluokkalainen voisi turvallisesti kävellä kouluun, aivan kuten itse aikoinaan tein. Täällä Helsingissä tämä ei ole ihan itsestäänselvyys kaikkialla etäisyyksien sekä hektisen liikenteen takia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut