Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Aivan kuin Lapissa olisimme

Hiihtolomaviikko on edessä, ja talvi parhaimmillaan. Ladut, jäät, laskettelurinteet ja pulkkamäet ovat Riihimäen ja Hyvinkään seudulla aivan erinomaisessa kunnossa. Nyt ei ole mitään syytä lähteä Lappiin talvilomalle. Eikä moni lähdekään.

Kotiseudun tarjoamista mahdollisuuksista kannattaa nyt ottaa aivan kaikki irti. Katse kannattaa kohdistaa nyt laajalle alueellemme kokonaisuudessaan. Jos lähimmät kotinurkat ovatkin jo tuttuja, aivan varmasti löytyy jokaiselle vielä kulkemattomiakin latuja tai vaellusreittejä.

Ulkoilun lomassa on tietysti syötävä. Jos makkaranpaistolle haluaa vaihtelua tai lomapäiviinsä ripauksen ylellisyyttä, kotiseudulta löytyy varmasti hyvää ruokaa ja tunnelmaa tarjoavia ravintoloita ja kahviloita. Liki vuoden – raskaan ja vaativan – harjoittelun jälkeen ne osaavat ja pystyvät toimimaan mahdollisimman koronaturvallisesti. Jos myös asiakkaat sitoutuvat toimimaan ohjeiden mukaan ja samalla tavalla, nautintohetkillekin löytyy varmasti sijaa.

Kulunut lukuvuosi on ollut monessa perheessä raskas. Vaikka koululaiset ja vanhemmat ovat oppineet elämään pandemian, rajoitusten ja jatkuvan epävarmuuden kanssa, tauko tulee totisesti tarpeeseen. Se kannattaa pyhittää levolle, rentoutumiselle ja yhdessäololle. Itsensä ja perheensä palkitseminen on täysin sallittua ja suositeltavaa. Jos samalla kyetään auttamaan paikallisia yrittäjiä, niin se on kaikkien etu.