Lukijan mielipide: "Vain yksityinen lääkäri otti vaivani vakavasti – ei ollut mitään ripulia eikä ilmavaivoja, vaan hoitovirhe"

24. elokuuta olin kivulias. Vatsa oli turvoksissa niin että se painoi keuhkoja, ja oli oksettava olo. Tilasin ajan yksityiselle. Olin ollut kolmisen viikkoa vatsa turvoksissa, sitten tilasin ajan lääkärille Järvenpään Aavaan.

Lääkäri lähetti Hyvinkäälle. Piti lähteä kiireesti Hyvinkään sairaalaan. Lääkäri sanoi miehelleni, että vaimosi on todella huonossa kunnossa.

Odotin poliklinikan päivystyksessä kahdeksan tuntia. Lääkäri tutki ja hytkytteli vatsaa ja sanoi, ettei ole mitään leikattavaa ja että hän ei minua kuvaa. Lähdin sitten kotiin. Olin todella turvonnut ja tuskainen. Olo oli oksettava edelleen.

Otin 29.8. yhteyttä Nurmijärven terveyskeskukseen. Lääkäri tutki siellä, lähetti labraan verikokeeseen. Soitin hoitovastaavalle 31.8. Lääkäri määräsi Vi-Sibliniä ja Pegorionia. Henki oli todella ahtaalla. Lääkäri käski tuplata astmalääkkeen, ei auttanut. Luulin itsekin, että suolet ovat täynnä kakkaa.

Otin uudestaan puhelimella lääkäriin yhteyttä, ja hän määräsi ulostusnäytteen. Vein ne labraan. Taas soittoaika terveyskeskukseen. Ulostus oli ollut tummanvihreää. Lääkäri soitti terveyskeskuksesta: Ei tuloksissa löytynyt mitään vikaa. Tulehdusarvot olivat hieman koholla. Sanoin, että voin tulla näyttämään vatsaa. Lääkäri sanoi kuitenkin nähneensä vatsani, eikä tarvitse tulla – seurataan tilannetta.

Olin todella huonossa kunnossa. Kärsin hengitysvaikeuksista. Lääkäri sanoi vielä, että tämä voi kestää neljä viikkoakin – on viruksen aiheuttamaa ripulia.

Tilasin ajan gynekologille 8.9. Hän tutki minut, eikä saanut munasarjoja näkyviin. Hän lähetti minut heti Hyvinkäälle kiireellisellä lähetteellä perjantaina 11.9. Siellä tutkittiin varjoainekuvauksella ja jouduttiin laittamaan dreeni poistamaan nestettä, jota tuli neljä litraa.

Kello 16 lääkäri kertoi, että minulla on syöpä. Nähtäväksi jää, onko levinnyt. Sain lähetteen Naistenklinikalle.

Ei ollut mitään ripulia eikä ilmavaivoja, vaan hoitovirhe. Terveyskeskuksesta ei lähetetty lisätutkimuksiin mihinkään. Tähän on menty!

Ei lisätutkimuksiin Keusotella

Nurmijärvi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.