Lähetä kuva Muksulaan

Muksula-sivu ilmestyy joka tiistai Aamupostissa

Lasten syntymäpäiväonnitteluja julkaistaan kuvineen Aamupostin Muksula-sivulla joka tiistai. Ikäraja onnitteluille on 1–10 vuotta. Onnittelujen tulee olla perillä viimeistään maanantaina klo 12.

Onnittelut voi lähettää myös sähköpostilla (teksti viestikenttään ja jpg-muotoinen kuva liitteeksi) osoitteeseen toimitus.aamuposti (at) media.fi. HUOM! Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään sana Muksula.

Postitse osoitteeseen Aamupostin toimitus, PL 93, 05801 Hyvinkää lähetettyjen tai konttoreihin (Kauppalankatu 7–11, Hyvinkää tai Kauppakatu 12, Riihimäki) tuotujen onnitteluiden tulee olla perillä perjantaina klo 16 mennessä. Jos mukana on kirjekuori ja postimerkki, kuva palautetaan. Muuten kuvat voi noutaa julkaisun jälkeen konttoreista, joissa niitä säilytetään kuukausi.

Muksula-sivulla julkaistaan myös lasten omia piirroksia ja pieniä tarinoita. Julkaistujen tarinoiden ja piirrosten kesken arvotaan joka viikko pieni palkinto. Aineistojen lähetysosoitteet ovat samat kuin yllä.
Syntyneet-palstalle saa tiedon täyttämällä Hyvinkään sairaalan ja Kanta-Hämeen keskussairaalan synnytysosastoilta löytyvän Aamupostin kaavakkeen.

Henkilötietoja käsitellään vain journalistisiin tarkoituksiin. Huoltaja antaa lomakkeen täyttämällä suostumuksen lasten tietojen käsittelyyn. Tutustu Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeeseen täällä. 

Luetuimmat paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat paikalliset