Paikalliset

Aamupostin kuva-arvoitus: Tunnistatko paikan?

Tuttuja näkymiä voi nyt arvuutella valokuvasta.

AAMUPOSTI | Tutulta vaikuttaa, vaan mistä kuva on? Olen nähnyt tämän aiemminkin, vaan missä? Olisiko Riihimäellä vai  kenties Hyvinkäällä tai jossain muualla lähiseudulla?

Viime viikon kuva oli otettu Würth Centeristä Riihimäellä.

Maailma koostuu yksityiskohdista, niin myös lähiympäristömme. Aamuposti julkaisee sunnuntainumerossaan kuvia Hyvinkään ja Riihimäen seudun kaupunki- ja maaseutuympäristön yksityiskohdista ja pyytää lukijoitaan osallistumaan tunnistamisleikkiin. Kuvat voivat olla peräisin rakennuksista, rakennelmista, puistoista, patsaista, koulujen julkisivuista tai mistä tahansa.

Jos tunnistat kuvassa olevan näkymän tai yksityiskohdan ja haluat jakaa tietosi muiden lukijoiden kanssa, täytä lomake ja lähetä. Vastausaika päättyy keskiviikkona 26.9. klo 12.

Jätä myös yhteystietosi, sillä oikein vastanneiden kesken arvotaan viikoittain kahvipaketti.
Voit lähettää vastauksesi ja yhteystietosi myös postikortilla osoitteeseen Aamuposti, toimitus, Mistä tämä on?, PL 93, 05801 Hyvinkää.

Voit myös tarjota kuvaa. Liitä se alla olevaan lomakkeeseen.
Kuvan tulisi kuitenkin olla nykyaikaa edustava. Vanhoja valokuvia ihmiseen ja paikkoineen käsitellään Aamupostin lauantainumerossa.
Emme maksa kuvista julkaisupalkkiota.
 

Tietoja käsitellään vain arvontaa varten eikä tietoja käytetä markkinointitarkoituksiin. Tiedot poistetaan kilpailun jälkeen. Tutustu Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeeseen täällä. 

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat