TechVilla | Ilmoitus

Uutta TechVillan Yrityskehittämöstä: Keep the course

Sanna Musto

Keep the course Oy on hyvinkääläinen yritys, joka tarjoaa yrityksille palveluita taloushallinnon prosessien kehittämiseen. TechVillan Yrityskehittämöstä yrityksen omistaja Kai Tihilä sai yritykselleen suotuisan kehitysympäristön.

Keep the course on syksyllä 2010 perustettu yritys, jonka omistajalla Kai Tihilällä on 25 vuoden kokemus kansainvälisten yhtiöiden talousjohdosta. Tihilä on aiemmin työskennellyt muun muassa Paulig Gropissa, Amer Sportsilla sekä KONEella.

Keep the course tarjoaa yrityksille palveluita taloushallinnon ja johtamisen prosessien kehittämiseen.

Huolehdimme siitä, että yrityksen kirjanpito-, raportointi ja suunnitteluprosessi on hoidettu mahdollisimman tehokkaasti ja järkevästi. Lisäksi voimme olla avuksi budjettien ja ennusteiden laatimisessa. Avustamme tarvittaessa myös kontakteissa esimerkiksi rahoittajiin”, Tihilä tarkentaa.

”Järkevästi toteutettu taloushallinto maksaa itsensä takaisin”
Keep the coursesta saa myös koulutuspalveluja taloushallinnon eri osa-alueisiin. Koulutukset räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa. ”Usein ajatellaan, että kirjanpito riittää taloushallinnoksi. Näin ei kuitenkaan ole, vaan pienenkin yrityksen kannattaa panostaa yrityksen taloushallintoon vähän enemmän. Järkevästi toteutettu taloushallinto maksaa pidemmässä juoksussa itsensä takaisin, ” huomauttaa Tihilä.

Lisäksi yrityksestä saa Suomessa hivenen erikoisempaa palvelua; Keep the course tarjoaa yritysten käyttöön vuokrajohtajaa. Vuokrajohtajaa voi olla yrityksissä tarpeen, kun tarvitaan väliaikaista osaamista esimerkiksi rekrytointiprosessien ajaksi tai kehityshankkeita vauhdittamaan. ”Tämä on hyvin käytetty toimintamalli muualla maailmalla. Pikku hiljaa se on yleistymässä myös Suomessa”, Tihilä kertoo.

Ystävän suositus toi TechVillan Yrityskehittämöön
Tihilä siirtyi yrittäjäksi oltuaan pitkään isojen yritysten taloushallinnon johtotehtävissä. ”Yrittämisessä on toki omat hyvät ja huonot puolensa, mutta pidän tärkeänä, että pääsen soveltamaan omaa osaamispääomaani uudella tavalla.”, sanoo Tihilä, jonka uusi ura yrittäjänä on vielä alkuvaiheessa.

TechVillan Yrityskehittämön asiakkaaksi Keep the Course päätyi Uusyrityskeskuksen neuvontapalveluiden kautta. Lopullisen sysäyksen antoi ystävän suositus. ”Yrityskehittämöstä saamani henkinen tuki on ollut tähän mennessä kaikkein tärkeintä”, sanoo tuore yrittäjä ja odottaa löytävänsä hyviä yrityskontakteja TechVillan yritysverkostojen kautta.

Lisätietoja:

TechVilla | Ilmoitus

Aikaisempia kirjoituksia

TechVilla | Ilmoitus

Teknologiakeskus TechVilla Oy

Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää
Vaihde (019) 8712 200
www.techvilla.fi
etunimi.sukunimi (a) techvilla.fi

Toimitusjohtaja
Juha Leinonen
p. 040 1768 712

Viestintäpäällikkö
Sanna Musto
p. 0400 966 696

Uusimmat mielipiteet