Teatteri Päivölä

Rakastettu Kultalampi syksyllä Hyvinkäällä

Norman ja Ethel Thayer, Erkki Karhunen ja Anu Vänskä Kultalammen unelmarooleissa.

eeva mantere

 Teatteri Päivölän syksyn produktio on Kultalampi.

Kuuluisa Broadway-näytelmä marraskuussa Paloman studiokabinetissa.

Teatteri Päivölän työntäyteinen ja onnistunut vuosi jatkuu syyskaudella Ernest Thompsonin maailmankuululla näytelmällä Kultalampi.  Näytelmän ohjaa Teemu Ojanne ja päärooleissa nähdään vahvat ja kokeneet näyttelijät Anu Vänskä ja Erkki Karhunen.

Näytelmä kertoo kauan yhdessä eläneen pariskunnan kesästä Kultalammen rannalla.  Tyttären vierailu tuo vauhtia vanhusten vakiintuneeseen arkeen ja sukupolvien välisten ristiriitojen selvittely luo särmää näytelmän idylliseen maailmaan.   Arkipäivän huumori,  rakkaus ja huolenpito ovat läsnä kipeissäkin tilanteissa.  Syksyinen hyvästijättö Kultalammelle henkii lopullisten jäähyväisten tunnelmaa.

Kultalammen rooleissa nähdään Anu Vänskän ja Erkki Karhusen lisäksi Hanna Tarkiainen pariskunnan tyttären roolissa, Juho Lehto kaksoisroolissa tyttären miesystävänä ja postimiehenä, sekä nuori Juho Marttila miesystävän poikana. 

Kultalammen ensi-ilta on Ravintola Paloman studiokabinetissa 22. päivänä marraskuuta klo 19.00 (LM).  Muut esitykset 23.11. LM, 29.11., 30.11., 5.12.LM, 7.12.LM, 13.12. ja 14.12.

Kultalammen koko näytös ( 50 paikkaa ) on rajoitetusti varattavissa myös muina kuin edellämainittuina aikoina.

Lipunmyynti ja tiedustelut 040-762 1990 tai [email protected].

Ravintola Paloman viihtyisä viinibaari palvelee näytösten yhteydessä.  Ruokatilaukset suoraan ravintolasta viimeistään kaksi päivää ennen näytöstä.  Esitysten jälkeen ravintola on auki vain ennakkotilausten perusteella.

Lisätietoja www.teatteripaivola.com.

Teatteri Päivölä

Aikaisempia kirjoituksia

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/

Uusimmat mielipiteet