Teatteri Päivölä

Sää suosii viikonloppuna kesäteatteria.

Juuso Aromaa ja Anu Vänskä

Anna Brotkin

Teatteri Päivölän kesäteatterit Hyvinkään keskustassa Kievarin pihalla ovat saavuttaneet suuren suosion ja näytelmiä on saatu esittää täysille katsomoille.

Arto Paasilinnan Suloinen myrkynkeittäjä on mukaansatempaavan hauska esitys, jossa on hurttia huumoria, menevää musiikkia ja hienoja näyttelijäsuorituksia Juho Mantereen nuorekkaan räväkässä ohjauksessa. 

Anu Vänskän hulvaton mummo jätkäkolmikon - Juho Lehto, Juuso Aromaa ja Ari Tukiainen - riepoteltavana yllättää yleisön kerta toisensa jälkeen.  Pentti Autereen upean uskottava roolisuoritus vanhan rouvan lääkäriystävänä, Kari Isolan pistämätön muuvi eversti-vainaana ja enemmän tai vähemmän nokkelan poliisikaksikon, Roy Sirniö ja Hanna Tarkiainen törmäilyt pitävät yleisön virkeänä ja nauruhermot herkässä koko näytelmän ajan.

Suloinen myrkynkeittäjä perjantaina ja lauantaina klo 19.00 sekä sunnuntaina klo 17.00.  Liput kannattaa varata etukäteen puh 040- 7621990.

 

Tirlittan on viehättävä Oiva Paloheimon lastennäytelmä, joka valloittaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Näytelmän on ohjannut Kaisa Malinen ja Tirlittanin roolissa nähdään Maria Krestjanoff.

Hulvaton Luuvalorouva  Maija Honkasalo hauskoine ötököineen ja sirkustirehtööri Henry Pöyhiä

sirkustaiteilijoineen hauskuuttavat kaiken ikäisiä.  Koko tarinaa kuljettaa kertoja Leppäkertun roolissa Mariia Rauramo. 

Tirlittan - näytelmä kestää vain 45 minuuttia, joten se sopii myös perheen pienimmille.

Tirlittan lauantaina klo 16.00.

 

 

Teatteri Päivölä

Aikaisempia kirjoituksia

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/

Uusimmat mielipiteet