Teatteri Päivölä

Päivölän kesäteatterit vauhdissa Hyvinkään keskustassa

Juho Lehto ja Anu Vänskä Suloisen myrkynkeittäjän päärooleissa

Eeva Mantere

Teatteri Päivölän kesäteatterit kutsuvat taas viikonloppuna viihtymään Hyvinkään keskustassa olevalle Kievarin pihalle.

Arto Paasilinnan tekstistä dramatisoitu Juho Mantereen ohjaama Suloinen myrkynkeittäjä on nähtävissä perjantaina ( loppuunmyyty ), sekä lauantaina klo 19.00 ja sunnuntaina klo 17.00.

Räväkkä näytelmä puuttuu ajankohtaisiin aiheisiin hulvattomalla huumorilla.  Päärooleissa nähdään Anu Vänskä ja Juho Lehto.

Lapsille esitetään Oiva Paloheimon ihana klassikko Tirlittan, jonka on ohjannut Kaisa Malinen.  Tirlittanin roolissa nähdään Maria Krestjanoff. Esitykset ovat lauantaina klo 16.00 ja sunnuntaina klo 14.00.  Kaikki liput maksavat 6 euroa, Aamupostin klubikortilla 4 euroa.

Molempien näytelmien ensi-illat olivat viikko sitten ja näytelmät ovat saaneet suuren suosion. Kumpaakin on esitetty täysille katsomoille.  Liput kannattaakin varata etukäteen Teatteri Päivölän lipunmyynnistä, puh 040-762 1990 tai [email protected]

Tule kesäteatteriin hyvän sään aikana!

 

Teatteri Päivölä

Aikaisempia kirjoituksia

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/

Uusimmat mielipiteet