Teatteri Päivölä

Bernarda Alban talo kerää kiitosta

Bernarda Alba Maija Honkasalo, La Poncia Anu Vänskä

Hanna Tarkiainen

Teatteri Päivölä esittää Federico  Garcia Lorcan kuuluisaa näytelmää Bernarda Alban talo hyvinkääläisessä Ravintola Palomassa.

Ravintolan kabinettiin on saatu järjestettyä  sopivan kokoinen ja tunnelmallinen, intiimi teatteritila. Katsomoon mahtuu nelisenkymmentä katsojaa, näyttämöalue toimii mainiosti ja tekniikan tarkkaamo laitteineen on sijoitettu kabinetin baariin.   Väliaikatarjoilusta huolehtii ravintolan henkilökunta.

Bernarda Alban taloa on esitetty kolme kertaa ja se on saanut kiitosta ja positiivista palautetta katsojilta.  Näytelmän pelkistettyä kokonaisuutta, ääni- ja liikemaailmaa, sekä vakuuttavaa näyttelijäntyötä on kiitelty.  Ohjaaja Lea Kalenius on tehnyt tarkkaa työtä ja lopputuloksena on vaikuttava esitys, jonka tiivis tunnelma imaisee katsojan mukaansa.

Näytökset on loppuunmyyty, mutta peruutuspaikkoja voi kysyä Teatteri Päivölän lipunmyynnistä, numerosta 040-762 1990.

Seuraavat esitykset ovat perjantaina 8.4. klo 19.00, lauantaina 9.4. klo 15.00 ja 19.00.

 

Teatteri Päivölä

Aikaisempia kirjoituksia

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/

Uusimmat mielipiteet