Bremenin soittoniekat valloittaa Kievarin pihalla.

Lavan täydeltä positiivista energiaa.

Teatteri Päivölän ja Teatteri Vuohen yhteistyönä syntynyt koko perheen kesäteatterinäytelmä Bremenin soittoniekat on hauska rokkisatu, jonka on kirjoittanut Grimmin sadun pohjalta Anna Brotkin ja ohjannut Juho Mantere.

Näyttämöllä nähdään hauskat eläinhahmot Slash-Possu (Jukka Saarinen), Lemmy-Karhu (Jarspis Saarinen), Kissin Kissa ( Heikki Huotari ), sekä melkoisesti Mike Monroeta muistuttava hulvaton laulusolisti Kukko ( Olli Viitasalo ).  Vetävän eläinten bändin lisäksi näytelmässä seikkailevat hurmaavat rokkimimmit Patty ( Maria Krestjanoff) ja Vicky ( Kaisa Malinen ).

Vajaan tunnin kestävä vauhdikas Bremenin soittoniekat on hurmannut kaiken ikäiset katsojat vauvasta vaariin. Näytelmän teemoina ovat itseensä ja omiin unelmiinsa luottaminen, sekä yhdessä tekemisen voima.

Eläinten bändi tykittää tarinan lomassa rock-musiikin klassikoita The Beatlesista Black Sabbathiin ja näytelmän  valloittava positiivinen energia pitää katsojan tiiviisti mukana alusta loppuun. 

Seuraavat esitykset Kievarin pihalla, Hämeenkatu 31 lauantaina 4.8. , tiistaina 7.8. ja torstaina 9.8. klo 19.00.

Lippuvaraukset 040-762 1990 tai [email protected].  Kaikki liput 10 euroa.

Lisätietoja www.teatteripaivola.com

 

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/