Menestysnäytelmä La-Lai-lan viimeiset esitykset.

Laila Kinnusen roolissa Anna Brotkin, Juho Mantere esittää Roudaria.

Mikko Karjanmaa

La-Lai-la nähtävissä vielä kahdesti Hyvinkäällä.

 

Teatteri Vuohen Iskelmäravintola Ilonassa esittämä musikaali La-Lai-la on saanut yleisöltä runsaasti kiittävää palautetta.  Näytökset ovat keränneet katsomon täydeltä väkeä kerta toisensa jälkeen.

Näytelmä kertoo koruttomasti ja tyylillä Laila Kinnusen elämäntarinan.  Se sisältää kymmenkunta suosituinta ja rakastetuinta Lailan menestysiskelmää Lazzarellasta Pikku pikku bikineihin.  Anna Brotkinin upea ja syvällinen tulkinta Laila Kinnusen musiikista on yllättänyt ja hurmannut katsojat.  Juho Mantere kuljettaa tarinaa Roudarin roolissa rentoon ja letkeään tyyliinsä.

Lailan bändi on löytänyt oikean 60-luvun soundin, joten musikaalin kokonaisuus on nautittavaa ja nostalgista katsottavaa ja kuultavaa erityisesti 60-luvun ja Laila Kinnusen ajan eläneille.

Viimeiset esitykset ovat perjantaina 25.5. ja lauantaina 26.5., molemmat näytökset alkavat klo 20.00.  Kumpaankin näytökseen mahtuu vielä muutama kymmenen katsojaa.

Lippuvaraukset puhelimitse 044-7744 350 tai sähköpostilla [email protected].

Liput maksavat 20 euroa, joka sisältää musikaalin lisäksi pääsymaksun Ilonaan sekä narikkamaksun.

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/