Rautatien harjoitukset alkavat.

Rautatien päärooleissa Liisana ja Mattina Hanna Tarkiainen ja Matti Seppänen.

Eeva Mantere

Kesäteatteri kutsuu uusia tekijöitä.

Teatteri Päivölä valmistaa Rautatiemuseon puiston kesäteatteriin Juhani Ahon Rautatien, jonka on kirjasta dramatisoinut Virve Ojanne ja sen ohjaa  Teemu Ojanne.

Rautatien ensi-ilta on Juhannusaattona 22.6. klo 19.00.

Näytelmän startti -tapaaminen on sunnuntaina 6.5. klo 13.00 Ahdenkallion Nuorisotalolla, Untamontien varrella.

Näytelmään kaivataan entisten lisäksi uusia tekijöitä niin näyttämölle kuin erityisesti moninaisiin teatterin taustatehtäviin, kuten puvustukseen, lavastukseen, tekniikkaan, maskeeraukseen ja vaikka kahvinkeittoon.

Harjoituskausi on touko-kesäkuu ja esitykset Juhannuksesta lähtien muutaman viikon aikana. Lisätietoja ja esityspäivät  löytyvät osoitteesta www.teatteripaivola.com.

Kesäteatteri on hauska harrastus, tervetuloa mukaan iloiseen tekemiseen!  Edellytyksenä on vain innostunut asenne ja mahdollisuus sitoutua harjoitus- ja esitysaikatauluun.

Näytelmään voi ilmoittautua sähköpostilla [email protected] tai puh 040-762 1990.  Voi myös  tulla ilmoittautumaan suoraan startti-tapaamiseen Ahdenkallion Nuorisotalolle.

Tule mukaan!

 

Teatteri Päivölä

Teatteri Päivölä on vuonna 1991 perustettu rekisteröity yhdistys, jonka tarkoitus on tukea harrastajateatteritoimintaa.  Toiminta on epäkaupallista, eikä sen  tarkoitus ole tuottaa voittoa. Hyvinkään kaupunki tukee yhdistystä vuosiavustuksella.

http://www.teatteripaivola.com/wb/