Riihimäen ratsastajat

Viikonlopun kisoissa yhteensä noin 300 lähtöä

Viikonloppuna Riihimäen Ratsastajat järjestivät kaksipäiväiset estekilpailut Riihimäen raviradalla. Lauantaina kilpailtiin seuratasolla, sunnuntaina olivat vuorossa aluetason estekilpailut. Molemmat päivät venyivät pitkiksi, sillä lähtöjä molempina päivinä oli yhteensä yli 300. Ri-Ra:n jäsenet napsivat sijoituksia sekä seura-, että aluekisoista.

 

Lauantai

Lähtöjä päivän aikana oli yli 150. Kilpailun päätuomarina toimi Tapani Riddarström ja ratamestarina Tiina Parikka.

Riihimäen Ratsastajien jäsenistä mukana olivat Julia Kinnunen, Sani Salonen, Eve Kaleva, Maiju Tamminen ja Ira Sydänmaanlakka. Heistä sijoituksen napaasi Sani Salonen joka oli 80cm:in luokassa 12. ponillaan Fraenkel.

Luokkavoittajat, seurakisat lauantai

Luokka 1, 70cm: Riina Zetterman – Koto Alli, Tuusulan Ratsastajat
Luokka 2, 80cm: Fanny Nokkonen – Mlechnij, Kalliorinteen Ratsastajat
Luokka 3, 90cm: Minna Reijonen – Isabellinah, Mäntsälän Ratsastajat
Luokka 4, 100cm: Madis Morna – St Lawrence, Estonia
Luokka 5, 110cm: Madis Morna – St Lawrence, Estonia

Lauantain sekä kauden aikaisempien kisojen tulokset löytyvät osoitteesta
http://www.riihimaenratsastajat.fi/kilpailut/kisatuloksia-2011/

Sunnuntai

Sunnuntaina olivat vuorossa aluekilpailut. Ilmoittautuneita oli yli 90 ja lähtöjä noin 160. Ratamestarina toimi lauantain tapaan Tiina Parikka, tuomariston puheenjohtajana Eerika Repo.

Sunnuntaina kilpailuihin osallistuivat Ri-Ra:n jäsenet Maiju Tamminen, Sani Salonen, Heidi Aarnio-Pitkänen, Krista Laine ja Tiina Parikka. Heistä sijoituksia nappasivat Maiju Tamminen hevosellaan Le Zenith luokassa 1, 80cm, ratsastettuaan jaetulle ensimmäiselle sijalle. Kyseinen luokka oli nuorille hevosille ja kaikki puhtaan radan ratsastaneille jaettiin palkinnot. Luokassa 2, 90cm, Heidi Aarnio-Pitkänen - Capitolo sijoittuivat viidenneksi. Seuraavassa 100cm:in luokassa he sijoittuivat seitsemänneksi. Myös Ri-Ra:n jäsen Julia Kinnunen – Vivera sijoittui luokassa sijalle 11, vaikka aluetasolla edustaakin vielä tänä vuonna Nurmijärven ratsastajia. 110cm:in luokassa sijoittuivat seitsemänneksi Krista Laine hevosellaan Hops 1 ja yhdeksänneksi Tiina Parikka – Linghton.

Luokkavoittajat, aluekisat sunnuntai

 Luokka 1, 80cm: Laura Keistinen – Usvasuon Tekila, Uudenmaan Hevosurheilijat
Luokka 2, 90cm: Noora Tyni – Vihar, Kangasalan Ratsastajat
Luokka 3, 100cm: Sara Kortesoja – Olle, Kanta-Hämeen Ratsastajat
Luokka 4, 110cm: Petra Virolainen – Lacito, Lohjan Ratsastajat
Luokka 5, 120cm: Sari Simola – Uppert de Carmen, SS Riders Club

Sunnuntain tulokset löytyvät osoitteesta
http://kipa.ratsastus.fi/

Kisojen aikana raviradalla oli myös paljon muutakin toimintaa. Molempina päivinä Ri-Ra:n nuoret järjestivät kirpputorin ja arpajaiset. Lauantaina perheen pienimmille oli keppihevoskilpailu. Osallistujia oli 14 ja tuomaristolla oli vaikeuksia valita upeiden keppareiden joukosta parhaat. Lapset olivat käyttäneet mielikuvitustaan. Keppareita oli tehty puusta, pahvista ja vanhoista sukista. Kaikki osallistujat palkittiin. Kolmen kärki oli seuraava:

I: Salla-Sisko Laaksonen - Mannariini
II: Anni Järvinen - Pyry
III: Eevi Järvinen - Lucia

 

Riihimäen ratsastajat

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen ratsastajat

Riihimäen Ratsastajat ry on Suomen yhdeksänneksi vanhin edelleen toimivista ratsastusseuroista. Seura on perustettu vuonna 1935 Riihimäellä. Seuran lyhenne Ri-Ra, on monille tuttu seuran järjestämistä kilpailuista ja tapahtumista vuosien aikana. Kotisivun osoite www.riihimaenratsastajat.fi/

Uusimmat mielipiteet