Riihimäen ratsastajat

Tällä kertaa Ri-Ra:n kisat ratsastettiin helteessä

Luokka 2, 80cm palkintojenjako

L. Laine

Lauantaina 2.7.2011 kilpailtiin jälleen Riihimäen raviradalla. Riihimäen Ratsastajien järjestämässä kilpailussa oli lähtöjä yhteensä 97. Ehkä johtui helteestä, että 0-0 tuloksia tuli niin vähän, mutta kilpailu oli silti tiukka. Kilpailupaikalle jouduttiin kutsumaan ambulanssi, kun yksi ratsukko kaatui kumoon esteellä.

 

Lähtöjä kuuman päivän aikana oli yhteensä 97. Kilpailujen päätuomarina toimi tällä kertaa Maria Siekkinen. Tiina Parikka oli suunnitellut päivän radat ja radalta löytyi myös trippeli – este.

Viimeisessä, eli 110cm:in luokassa voiton nappasi Ri-Ra:n ratsastaja Krista Laine hevosellaan Hops 1. Ratsukko nappasi myös toisen sijoituksen 100cm:in luokassa ratsastettuaan sijalle neljä.
Kilpailussa mukana olivat myös järjestävän seuran Inkeri Hänninen ja Tiina Parikka, mutta he jäivät valitettavasti ilman sijoituksia.  

Voittajat luokittain

Luokka 1, 70cm: Tommi Haapa - Jack Daniels, Poni-Haan Ratsastajat ry
Luokka 2, 80cm: Minna Reijonen - Isabellinah, Mäntsälän Ratsastajat ry
Luokka 3, 90cm: Sara Kortesoja - Olle, Kanta-Hämeen Ratsastajat ry
Luokka 4, 100cm: Susanna Kukkola - Halim, Tampereen Ratsastusseura ry
Luokka 5, 110cm: Krista Laine - Hops 1, Riihimäen Ratsastajat ry

 

Luokassa 3, 90cm, jouduttiin paikalle kutsumaan ambulanssi, kun yksi ratsukko kaatui kumoon esteellä. Onneksi tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, mustelmilla ja kolhuilla.
 

Lopuksi vielä kiitos kaikille kilpailijoille ja varsinkin toimihenkilöille ja talkoolaisille jotka jaksoivat kuumasta ilmasta huolimatta tehdä kilpailusta onnistuneen.
Seuraavan kerran Riihimäellä kilpaillaan kahden viikon päästä, eli 16. heinäkuuta seuratason estekilpailuissa.

 

Linkki Riihimäen Ratsastajat ry:n sivuille
http://www.riihimaenratsastajat.fi/

Tulokset löytyvät osoitteesta
http://www.riihimaenratsastajat.fi/kilpailut/tulokset-seuraeste-la-02-07-ravi/

Riihimäen ratsastajat

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen ratsastajat

Riihimäen Ratsastajat ry on Suomen yhdeksänneksi vanhin edelleen toimivista ratsastusseuroista. Seura on perustettu vuonna 1935 Riihimäellä. Seuran lyhenne Ri-Ra, on monille tuttu seuran järjestämistä kilpailuista ja tapahtumista vuosien aikana. Kotisivun osoite www.riihimaenratsastajat.fi/

Uusimmat mielipiteet