Riihimäen ratsastajat

Seuraestekilpailut 18.6 - Viimeisen luokan pilasi sade

Lauantaina 18.6 Riihimäen raviradalla kilpailtiin jälleen. Muut luokat sujuivat hyvin, mutta toiseksi viimeisen luokan alettua alkoi kova vesisade. Vaikka ratsastajat ja hevoset kastuivat läpimäriksi, kilpailuhenki pysyi korkeana. Viimeistä 110cm luokkaa ei ratsastettu, sillä sään vuoksi radalle ei ollut halukkaita lähtijöitä.
 

Riihimäen Ratsastajat saivat hienosti kaksi sijoitusta. Juniorit Sani Salonen ponillaan Fraenkel oli kuudes luokassa 2, 80cm ja luokassa 5, 100cm toiseksi sijoittui Krista Laine hevosellaan Hops 1. Riihimäen Ratsastajista mukana oli myös Annastiina Koivusalo ratsullaan Leander.

Lähtöjä päivän aikana oli yhteensä 99.
 

Tulokset kilpailuista löytyvät Riihimäen Ratsastajat ry:n sivuilta http://www.riihimaenratsastajat.fi/kilpailut/

Riihimäen Ratsastajien tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta http://www.riihimaenratsastajat.fi/tapahtumat2/ . Sivuilta löytyy tulevat kilpailut ja tapahtumat.


Seuraavan kerran Riihimäellä kilpaillaan kahden viikon päästä lauantaina 2.7. Tervetuloa paikanpäälle kisaamaan, talkoisiin tai seuraamaan kilpailuja.

 

Riihimäen ratsastajat

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen ratsastajat

Riihimäen Ratsastajat ry on Suomen yhdeksänneksi vanhin edelleen toimivista ratsastusseuroista. Seura on perustettu vuonna 1935 Riihimäellä. Seuran lyhenne Ri-Ra, on monille tuttu seuran järjestämistä kilpailuista ja tapahtumista vuosien aikana. Kotisivun osoite www.riihimaenratsastajat.fi/

Uusimmat mielipiteet