Riihimäen ratsastajat

Riihimäen Ratsastajilla vauhdikas kisakesä

Riihimäen Ratsastajat on ahkera kilpailujen järjestäjä. Monet muistavatkin seuran lyhenteen Ri-Ra lukuisista Riihimäen raviradalla järjestetyistä esteratsastuskilpailuista. Tänä kesänä raviradalla tapahtuu joka viikonloppu jotain. Ellei Ri-Ra järjestä kisoja, radan valtaavat ravihevoset.

 

Riihimäen Ratsastajien kilpailukausi on jo päässyt hyvään vauhtiin. Ensimmäiset ulkokilpailut raviradalla järjestettiin 15. toukokuuta. Seuraavana viikonloppuna 21.–22.5 Ri-Ra järjesti kaksipäiväiset aluekoulukisat. Lauantaina 28. toukokuuta raviradalla oli seuraestekilpailut ja seuraavana päivänä 29.5 kilpailtiin esteratsastuksessa aluetasolla. Vain neljä päivää myöhemmin Ri-Ra järjesti perinteiset helatorstain kilpailut, tällä kertaa kansallisella tasolla. Päivästä tuli pitkä, sillä lähtijöitä oli yhteensä 351.

Kisakausi jatkuu jo ensi viikolla, kun raviradalla kisataan jälleen lauantaina 18. kesäkuuta esteissä. Katsojat ovat tervetulleita seuraamaan kilpailuita. Kilpailuihin on katsojilta vapaa pääsy ja paikalta löytyy myös erinomainen buffetti.

Riihimäen ratsastajat

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen ratsastajat

Riihimäen Ratsastajat ry on Suomen yhdeksänneksi vanhin edelleen toimivista ratsastusseuroista. Seura on perustettu vuonna 1935 Riihimäellä. Seuran lyhenne Ri-Ra, on monille tuttu seuran järjestämistä kilpailuista ja tapahtumista vuosien aikana. Kotisivun osoite www.riihimaenratsastajat.fi/

Uusimmat mielipiteet