Riihimäen Pienkiinteistöyhdistyksen kotisivut avattu

Riihimäen Pienkiinteistöyhdistyksen kotisivupalvelut siirtyivät uudelle palvelimelle!

Hyrinet-seutuportaalin ylläpito hyrinet-alkuisissa osoitteissa päättyi Hyvinkään-Riihimäen kuntien päätöksellä vuodenvaihteessa. RPKY:n kotisivut on nyt perustettu omaan osoitteeseensa www.rpky.fi. Sen lisäksi yhteystietomme löytyvät Aamupostin kumppanit-osiosta osoitteessa www.aamuposti.fi/rpky. Tiedotamme yhdistyksen asioista kotisivuillamme ja keräämme sinne myös omakoti-, rivitalo- ja vapaa-ajanasujille hyödyllisiä artikkeleita. 

Tervetuloa tutustumaan!

Riihimäen Pienkiinteistöyhdistys


Riihimäen Pienkiinteistöyhdistys ry eli lyhyemmin RPKYon perustettu vuonna 1959. Se on jäsenmäärältään suurin lähialueen omakotiyhdistys ja sen jäsenet ovat pääosin Riihimäen, Hausjärven ja Lopen muodostamalta talousalueelta. Yhdistyksessä on noin 700 tyytyväistä jäsentä ja sen vaikutuspiirissä on lähes 2000 Riihimäen seudun asukasta.

Meiltä saat vuokrattua omakustannushintaan omakotiasujan tarpeellisia työvälineitä. Meiltä saat myös käyttöösi edullista omakotitalkkaripalvelua. Ennakoi työtarpeesi ja varaa talkkari avuksesi hyvissä ajoin!

RPKY on Suomen Omakotiliiton jäsenyhdistys. Yhdistys toimii sinun asumisesi asialla paremman asuinympäristön puolesta. Ellet ole jo mukana jäsenenä, niin kannattaa liittyä!

Sähköposti: email.rpky (a) gmail.com
Laitevuokrat: Arvo Haverinen, 0400655954
Omakotitalkkari:  Talkkarin esimies, 0405644772
Puheenjohtaja: Esa Ojapalo, 0405724764