Riihimäen nuorkauppakamari

Riihimäen Nuorkauppakamarille jälleen alueellista menestystä

Kuvassa vuoden 2011 puheenjohtaja Kari Ingalsuo sekä vuoden 2010 parhaana puheenjohtajana alueella palkittu Hanna Häppölä

Suomen Nuorkauppakamareiden alue B:n vuosikokous järjestettiin maaliskuussa Pieksämäellä. Alueellisen vuosikokouksen ohjelmassa oli kiintoisaa tutustumista toiseen rautatiekaupunkiin, laadukkaita koulutuksia, alueellinen puhekilpailu, vuosikokous sekä viime vuoden tekijöiden palkitseminen palkintogaalassa.

Riihimäen edustajat pääsivät lavalle pokkaamaan kaksi palkintoa vuoden 2010 toiminnasta: kamari palkittiin  parhaasta koulutustoiminnasta alueella ja puheenjohtaja Hanna Häppölä alueen parhaana puheenjohtajana.

"Palkintojen saaminen ei ole tärkeintä, mutta kyllähän siitä tulee hyvä mieli, kun onnistumiset huomioidaan. Varsinkin, kun laadukasta tekemistä oli alueellamme tänä vuonna todella paljon", kommentoi viime vuoden puheenjohtaja Hanna Häppölä palkintoja.

Tänä vuonna alueen palkinnot jaettiin ensimmäistä kertaa Suomen Nuorkauppakamareiden uuden aluejaon mukaisesti. Riihimäki oli mukana Etelä-Savon, Kymen, Etelä-Karjalan, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen muodostamassa aluekokonaisuudessa, jossa toimii monta menestyksekästä ja isoa nuorkauppakamaria.

"Palkintojen saaminen on siis entistäkin haastavampaa ja siksi niiden voittaminen on ehkä vielä entistäkin makeampaa", toteaa Häppölä.

Tänä vuonna Riihimäen Nuorkauppakamarin puheenjohtajana toimii Kari Ingalsuo, jonka johdolla vuosi on startannut aktiivisesti ja tarkoituksena on suunnata jäsenhankintaa ja toimintaa Riihimäen ohella entistä vahvemmin myös Hyvinkäälle. Tarkoituksena on tarjota koko talousalueelle mielenkiintoista toimintaa, jossa nuoret aikuiset pääsevät kehittämään osaamistaan ja verkostoitumaan. Tietoa tulevista tapahtumista löytyy netistä osoitteessa www.jcriihimaki.com.

Riihimäen nuorkauppakamari

Aikaisempia kirjoituksia

Riihimäen nuorkauppakamari

Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa jäsenilleen unohtumattomia kokemuksia, henkilökohtaista kasvua sekä uusia taitoja kansainvälisessä business- ja ystäväverkostossa. Riihimäen Nuorkauppakamari järjestää tapahtumia jäsenilleen kuukausittain, lisäksi jäsenillä on mahdollisuus osallistua lukuisiin alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin. Be better.

Uusimmat mielipiteet