Luotsi palveluneuvontapiste

Luotsi Palveluneuvontapiste aloittaa toimintansa Hyvinkäällä

Hyvinkään Laurean Palveluneuvola -hankkeen LUOTSI Palveluneuvontapisteen avajaisia vietetään maanantaina 4. huhtikuuta kello 11 alkaen.

Ohjelmassa on muun muassa Luotsin esittelyä, puheenvuoroja sekä musiikkiesityksiä.

Avajaisten jälkeen Luotsi on avoinna kaikille kaupunkilaisille 27. toukokuuta asti maanantaista perjantaihin kello 9-20.

Luotsi sijaitsee Willan apteekin edustalla.

Luotsi tarjoaa asiakaslähtöisen ja kynnyksettömän Trio neuvontapalvelun. Trio muodostuu Laurean sosiaali- ja terveysalan opiskelijoista, eri alojen ammattilaisista ja kokemusasiantuntijoista, jotka yhdessä ohjaavat asiakkaitaan eteenpäin. Tämä TRIO ohjaa kiireettömästi asiakasta löytämään itselleen hakemansa palvelun. Neuvontapalvelupisteeseen kootaan tietoa eri hyvinvointipalveluista Hyvinkäällä. Neuvonta on maksutonta ja tapahtuu ilman ajanvarausta.

Luotsi palveluneuvontapiste

Aikaisempia kirjoituksia

Luotsi palveluneuvontapiste

Laurea-ammattikorkeakoulun LUOTSI palveluneuvontapiste jatkaa toimintaansa 20.4.2015 klo 09.00 alkaen Hyvinkäällä Prisman kauppakeskuksessa Willan apteekin edustalla. Neuvontapiste on suuren suosionsa mukaisesti jo pysyvä käytäntö sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Piste on avoinna kaikille kävijöilleen viiden viikon ajan 20.4.-22.5. arkisin klo 9-17.

 

LUOTSI tarjoaa asiakaslähtöisen ja kynnyksettömän Trio neuvontapalvelun. Trio muodostuu Laurean sosiaali- ja terveysalan opiskelijoista, eri alojen ammattilaisista ja kokemusasiantuntijoista, jotka yhdessä ohjaavat asiakkaitaan eteenpäin. Tämä TRIO ohjaa kiireettömästi asiakasta löytämään itselleen hakemansa palvelun.

 

Neuvontapalvelupisteeseen kootaan tietoa eri hyvinvointipalveluista Hyvinkäällä. Neuvonta on maksutonta ja tapahtuu ilman ajanvarausta.

 

Uusimmat mielipiteet