Luotsi palveluneuvontapisteen viimeinen viikko Prismassa käynnistyi

Tule tapaamaan monikulttuurisuuden asiantuntijoita

Tiistai 22.5. klo 9-15 Projektipäällikkö Katja Lehtonen Hyria Koulutuksen Mosaiikkiprojektista

Keskiviikko 23.5. ja Torstai 24.5. klo 12-15 Yritysyhtestyövalmentaja Tea Nikulainen työllisyyspalveluista Hyvinkään - Riihimäki seudun ammattikoulutussäätiöstä, HRAKS

Perjantai 25.5. klo 9-12 Päivi Lammela, diakoniatyöntekijä Hyvinkään srk:n monikulttuurisuuskerhosta.

Perjantaina Luotsi tarjoaa kävijöilleen klo 12.00 alkaen täytekakkua. Poikkea herkuttelemaan tai muuten vaan juttelemaan terveyteen, hyvinvointiin tai kulttuuriin liittyvistä asioista!

TERVETULOA LUOTSIN JUHLASEMINAARIIN 31.5.2012 KLO 8:30 - 14:00 Laurea-ammatikorkeakouluun Hyvinkäällä os. Uudenmaankatu 22!

LUOTSI KIITTÄÄ KAIKKIA KÄVIJÖITÄÄN JA JATKAA SEURAAVAN KERRAN SYKSYLLÄ 2012.

 

 

Luotsi palveluneuvontapiste

Laurea-ammattikorkeakoulun LUOTSI palveluneuvontapiste jatkaa toimintaansa 20.4.2015 klo 09.00 alkaen Hyvinkäällä Prisman kauppakeskuksessa Willan apteekin edustalla. Neuvontapiste on suuren suosionsa mukaisesti jo pysyvä käytäntö sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Piste on avoinna kaikille kävijöilleen viiden viikon ajan 20.4.-22.5. arkisin klo 9-17.

 

LUOTSI tarjoaa asiakaslähtöisen ja kynnyksettömän Trio neuvontapalvelun. Trio muodostuu Laurean sosiaali- ja terveysalan opiskelijoista, eri alojen ammattilaisista ja kokemusasiantuntijoista, jotka yhdessä ohjaavat asiakkaitaan eteenpäin. Tämä TRIO ohjaa kiireettömästi asiakasta löytämään itselleen hakemansa palvelun.

 

Neuvontapalvelupisteeseen kootaan tietoa eri hyvinvointipalveluista Hyvinkäällä. Neuvonta on maksutonta ja tapahtuu ilman ajanvarausta.