Toimintaamme keväällä ja kesällä 2012

Kirpparitapahtuman mainos 7.6.

MLL Hyvinkään toimintaan ehtii osallistua vielä n. kuukauden ajan ennen kesätaukoa.

Yhdistyksemme järjestää viikoittain Kaiken Maailman Perhekahvilan (KMP) maanantaisin klo 9.30-11 Perhekeskus Pikku-Veturissa. Touko-kesäkuun KMP:n ohjelmassa on lähinnä rentoa oleskelua ja jutustelua, mutta 11.6. on vielä tuote-esittely. Tarkempia tietoja ohjelmasta löytyy osoitteesta http://hyvinkaa.mll.fi/lapsi-ja-perhetoimintaa/. Kevään viimeinen perhekahvila pidetään 18.6. ja tämän jälkeen alkaa elokuun puoliväliin jatkuva kesätauko.

Ennen kesätaukoa olemme vielä mukana Pikku-Veturin kirpputoritapahtumassa to 7.6. Se on samalla kesäkuun liikuttava kuukausitapahtumamme. Kirpparitapahtuman ohjelmassa on mm. ohjattua liikuntaa sekä Karppa-karhun esitys - tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy jutun yhteydestä.

Vaikka kesätauko kolkutteleekin jo lähellä, on syksyn toiminnan suunnittelukin aloitettu. KMP:t jatkuvat maanantaisin 20.8. alkaen ja syksyn liikuttavista kuukausitapahtumistakin on ollut puhetta. Syksyn suunnitelmiin ehtii vielä hyvin vaikuttamaan. Se onnistuu joko kotisivujemme kautta osoitteessa http://hyvinkaa.mll.fi/ tai yhdistyksemme facebook-sivulla https://www.facebook.com/groups/175398372496126/

MLL Hyvinkää

MLL Hyvinkää on vuonna 1922 perustettu hyvinkääläisten yhdistys.Hyvinkään vanhin päiväkoti, Kenttäkadun päiväkoti, on toimintamme perusta ja tapahtumapaikka. Tavoitteenamme on järjestää toimintaa kaikenikäisille lapsille ja vapaaehtoisille sekä kaikille perheille. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://hyvinkaa.mll.fi Tervetuloa mukaan!