Janakkalan Jana

Janan liikuntaleikki- ja urheilukoulut aloittavat

kuvituskuva

Janakkalan Jana yleisurheilun liikuntaleikki- ja urheilukoulut aloittavat jälleen elo-syyskuun vaihteessa viikolla 35 Tervakoskella ja Turengissa.

Nuoren Suomen Liikuntaleikkikoulu on mukaansatempaava liikuntaharrastus 3-4-vuotiaille (s. 07–08). Liikuntakertojen aikana kannustetaan ja tuetaan lasta liikuntaan sekä opetellaan eri menetelmin ja välinein motorisia taitoja.

Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa, kokee
oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tunnit ovat hyvä pohja niin tytöille kuin pojille ennen varsinaisten lajitaitojen opettelemista. Noin kerran kuukaudessa vanhemmat liikkuvat yhdessä lastensa kanssa perheliikuntatunneilla.

Urheilukoulu on vauhdikas ja hauska liikuntaharrastus 5-6-vuotiaille (s. 05–06) lapsille.
Liikuntakertojen pääpaino on harjaannuttaa lapsen liikunnallisia ja urheilullisia perustaitoja.

Liikuntakerroilla käytetään välineinä niin palloja kuin vanteita ja vaikka hyppypatjoja.
Janan kaikki ohjaajat ovat suorittaneet virallisen ohjaajakoulutuksen.

Ilmoittautuminen kauden 2011–2012 ryhmiin 15.8.–28.8. nettisivujen linkin kautta
(www.janakkalanjana.info).

Janakkalan Jana

Aikaisempia kirjoituksia

Janakkalan Jana

Janakkalan Jana ry on vuonna 1929 perustettu yleisseura. Yleisurheilu on pitkään ollut seuran menestynein laji. Tällä hetkellä Jana yleisurheilu on harrastajamäärällä mitattuna yksi Suomen suurimpia ja menestyneimpiä yleisurheiluseuroja. Suomen Urheiluliiton valtakunnallisessa seuraluokittelussa Jana yleisurheilu on vuonna 2011 sijalla 27. Janakkalan Jana yleisurheilu tarjoaa monipuolista liikettä niin lapsille kuin aikuisillekin Janakkalassa ja lähikunnissa. Lisätietoja: nuorisopäällikkö Noora Jakobsson, puh. 045 273 5828 valmennuspäällikkö Jari Kataja, puh. 041 513 6799 www.janakkalanjana.info

Uusimmat mielipiteet