Janakkalan Jana

Janan Äijätreeni aloittaa myös Tervakoskella

Pirjo Rättyä

Suosittu Äijätreenin syksy pyörähtää käyntiin jo kolmannen kerran Turengissa. Uutuutena on nyt myös oma ryhmä Tervakoskella.

Janakkalan Jana yleisurheilun Kunnossa Kaiken Ikää -projektiin (KKI) liittyvä Äijätreeni
on ainoastaan miehille tarkoitettu kuntoliikuntaryhmä, jossa liikkuminen on hauskaa ja
monipuolista. Porukan harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa, ja etureppuakin löytyisi omasta takaa. Riittää, kun on intoa uuden kokeilemiseen ja vanhojen taitojen vetristelyyn.

Äijätreenissä pelataan lentopalloa, korista ja sählyä ja tutustutaan kahvakuulatreeniin,
kuntonyrkkeilyyn, lihaskuntoharjoitteluun ja futsaliin.

Turengin ryhmä kokoontuu Harvialan koululla tiistaisin klo 19.30–20.30 ja Tervakoskenryhmä kokoontuu Tervakosken ala-asteella maanantaisin klo 19.00–20.00. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 16 urhoa. Molemmat ryhmät aloittavat viikolla 40 ja mukaan voi ilmoittautua 30. syyskuuta mennessä.

Äijätreenin hinta on 2 x 80 euroa (Janan jäsenille 2 x 60 e) sisältäen yhteensä 20 treenikertaa. Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky-kuntosetelit ja Virikesetelit.

Tarkempi ohjelma ja sähköinen ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta:
www.janakkalanjana.info.

Janakkalan Jana

Aikaisempia kirjoituksia

Janakkalan Jana

Janakkalan Jana ry on vuonna 1929 perustettu yleisseura. Yleisurheilu on pitkään ollut seuran menestynein laji. Tällä hetkellä Jana yleisurheilu on harrastajamäärällä mitattuna yksi Suomen suurimpia ja menestyneimpiä yleisurheiluseuroja. Suomen Urheiluliiton valtakunnallisessa seuraluokittelussa Jana yleisurheilu on vuonna 2011 sijalla 27. Janakkalan Jana yleisurheilu tarjoaa monipuolista liikettä niin lapsille kuin aikuisillekin Janakkalassa ja lähikunnissa. Lisätietoja: nuorisopäällikkö Noora Jakobsson, puh. 045 273 5828 valmennuspäällikkö Jari Kataja, puh. 041 513 6799 www.janakkalanjana.info

Uusimmat mielipiteet