Janakkalan Jana

Janan Jutta Heinonen moniottelijoiden maaotteluun

Pirjo Rättyä

Jana yleisurheilun Sveitsissä asuva 7-ottelija Jutta Heinonen kilpailee tulevana viikonloppuna Seinäjoella perinteisessä Suomen, Ruotsin ja Viron moniottelijoiden maaottelussa.

Naisten 7-otteluun osallistuvat Suomesta Heinosen lisäksi Niina Kelo, Jenni Kivioja, Miia Kurppa ja Jenna Sikiö. Virosta ja Ruotsista kilpailuun tulee kummastakin kolme ottelijaa.

Ennakkotilastojen mukaan Jutta Heinonen on viime syksyisen otteluennätyksensä 5403 perusteella ottelijajoukon viidenneksi paras. Suomalaisista hänen edellään on Niina Kelo (5817) ja Miia Kurppa (5418). Jutta Heinonen on viime kauden 7-ottelun N22-sarjan Suomen mestari ja Kalevan kisojen hopeamitalisti.

Heinosella on tällä hetkellä hallussaan viisi Janan naisten ennätystä viime kaudelta. Helmikuun 5-otteluissa Svetsin Macolinissa hän päivitti myös Janan hallitilastoon uudet lukemat, jolloin uusiksi talvikauden ennätyksiksi kirjattiin korkeushypyn 168 ja pituushypyn 578.

Lisätietoja: www.janakkalanjana.info

Janakkalan Jana

Aikaisempia kirjoituksia

Janakkalan Jana

Janakkalan Jana ry on vuonna 1929 perustettu yleisseura. Yleisurheilu on pitkään ollut seuran menestynein laji. Tällä hetkellä Jana yleisurheilu on harrastajamäärällä mitattuna yksi Suomen suurimpia ja menestyneimpiä yleisurheiluseuroja. Suomen Urheiluliiton valtakunnallisessa seuraluokittelussa Jana yleisurheilu on vuonna 2011 sijalla 27. Janakkalan Jana yleisurheilu tarjoaa monipuolista liikettä niin lapsille kuin aikuisillekin Janakkalassa ja lähikunnissa. Lisätietoja: nuorisopäällikkö Noora Jakobsson, puh. 045 273 5828 valmennuspäällikkö Jari Kataja, puh. 041 513 6799 www.janakkalanjana.info

Uusimmat mielipiteet