Janakkalan Jana

Jana yleisurheilun Arja Keltomäestä Vuoden seuratoimija

Pirjo Rättyä

SVUL:n Uudenmaan piiri on myöntänyt Vuoden seuratoimija 2011 -tunnustuksen Arja Keltomäelle.  Arja Keltomäki on kymmenen vuoden ajan toiminut Janan yleisurheilujaoston puheenjohtajana ja siinä tehtävässä vienyt yleisurheilua suunnitelmallisesti eteenpäin.

– Toiminta on hyvin suunniteltua, siinä ovat tulleet tutuiksi suunnittelupalaverit ja erilaiset koulutustilaisuudet. Arja on koko ajan etsinyt uusia virikkeitä ja toimintatapoja hyvän ryhmänsä kanssa, Janakkalan Jana ry:n puheenjohtaja Auvo Taponen kertoo.

Taponen mainitsee Keltomäen energiseksi naiseksi, joka on saanut iloa janalaisten hyvästä ja tuloksekkaasta harjoittelusta ja kilpailutoiminnasta. Myös tilastot ovat kertoneet menestyksestä. 

– Arja on järjestyksen ihmisenä ollut nainen paikallaan myös monien kilpailujen johtajana. Kävi hän tuomaroimassa myös Helsingin MM-kisoissa. Ne ovat ikimuistoisia tapahtumia, Taponen muistelee.

Yleisurheilujaoston puheenjohtajuuden lisäksi Arja Keltomäki on ollut myös Janan hallituksen sihteerinä vuodesta 2003 alkaen. 

– Hän on jaksanut olla mukana kaikki nämä vuodet. Jämäkkä sihteeri on pitänyt huolen, että jokaisessa pykälässä tehdään myös päätös, eikä vain keskustella. Tämä on ollut oppia kaikille, Auvo Taponen lisää.

SVUL:n Uudenmaan piirin hallituksella oli edessä harvinainen tilanne tänä keväänä, kun kovan tason hakemuksia oli useita.

– Heidän sihteerinsä kertoman mukaan he joutuivat oikein keskustelemaan valinnoista. Arjan kova kokemus ja tulokset painoivat vaakakupissa niin paljon, että nyt me kaikki janalaiset voimme iloita Arjan kanssa tunnustuksesta. Ei näitä tunnustuksia joka vuosi tänne ole tullut, Taponen muistuttaa.

Arja Keltomäki sai palkinnokseen 300 euron arvoisen Vuoden seuratoimija -stipendin.

Lisätietoja seurasta: www.janakkalanjana.info

 

Janakkalan Jana

Aikaisempia kirjoituksia

Janakkalan Jana

Janakkalan Jana ry on vuonna 1929 perustettu yleisseura. Yleisurheilu on pitkään ollut seuran menestynein laji. Tällä hetkellä Jana yleisurheilu on harrastajamäärällä mitattuna yksi Suomen suurimpia ja menestyneimpiä yleisurheiluseuroja. Suomen Urheiluliiton valtakunnallisessa seuraluokittelussa Jana yleisurheilu on vuonna 2011 sijalla 27. Janakkalan Jana yleisurheilu tarjoaa monipuolista liikettä niin lapsille kuin aikuisillekin Janakkalassa ja lähikunnissa. Lisätietoja: nuorisopäällikkö Noora Jakobsson, puh. 045 273 5828 valmennuspäällikkö Jari Kataja, puh. 041 513 6799 www.janakkalanjana.info

Uusimmat mielipiteet