Janakkalan Jana

Ilmoittautuminen kesäyleisurheilukouluihin on alkanut

Lopen kesäyleisurheilukoulut aloittavat kesäkuun alussa.

Pirjo Rättyä

Janakkalan Jana yleisurheilu tarjoaa jälleen tänä kesänä liikunnallista toimintaa 5–12-vuotiaille lapsille myös Janakkalan ulkopuolella. Lasten yleisurheilukouluryhmiä perustetaan Janakkalan lisäksi Lopelle ja Parolaan. Janakkalassa ryhmät aloittavat Turengissa, Harvialassa ja Tervakoskella. Kullakin paikkakunnalla aloittaa 2–3 ryhmää, joille on suunniteltu ikätasonsa mukaista monipuolista ohjelmaa.

Yleisurheilukoulussa opitaan urheilullisia taitoja, päästään loikkimaan, juoksemaan ja heittämään sekä tutustutaan yleisurheilun eri lajeihin. Kesän aikana kuntokin kohoaa mukavalla tavalla kavereiden kanssa urheillessa.

Kesäyleisurheilukoulujen toimintakausi alkaa 6. kesäkuuta ja päättyy heinäkuun loppuun. Kesätaukoa pidetään juhannuksen jälkeen pari viikkoa.

Lopen ja Parolan ryhmillä on kesän aikana yhteensä 12 tunnin mittaista harjoitusta.  Janakkalan ryhmät kokoontuvat treenaamaan kuusi kertaa ja tämän lisäksi ryhmäläiset pääsevät osallistumaan ohjatusti neljä kertaa Kulman kisoihin. Kulman kisoissa ohjaajat opastavat lajeihin ja vetävät tärkeän alkuverryttelyn ryhmille ennen kilpailun alkua.

Kaikkien ryhmien ohjaajina toimivat Janan koulutetut yleisurheilukouluohjaajat.
Yleisurheilukouluihin voi ilmoittautua 1.4.–22.5. nettisivujen (www.janakkalanjana.info) sähköisellä lomakkeella. Nettisivuilla ovat nähtävissä myös tarkat ryhmäjaot ja kesän ohjelmat.

Janakkalan Jana

Aikaisempia kirjoituksia

Janakkalan Jana

Janakkalan Jana ry on vuonna 1929 perustettu yleisseura. Yleisurheilu on pitkään ollut seuran menestynein laji. Tällä hetkellä Jana yleisurheilu on harrastajamäärällä mitattuna yksi Suomen suurimpia ja menestyneimpiä yleisurheiluseuroja. Suomen Urheiluliiton valtakunnallisessa seuraluokittelussa Jana yleisurheilu on vuonna 2011 sijalla 27. Janakkalan Jana yleisurheilu tarjoaa monipuolista liikettä niin lapsille kuin aikuisillekin Janakkalassa ja lähikunnissa. Lisätietoja: nuorisopäällikkö Noora Jakobsson, puh. 045 273 5828 valmennuspäällikkö Jari Kataja, puh. 041 513 6799 www.janakkalanjana.info

Uusimmat mielipiteet