Haukat haastoi Hyvinkää Ringeten C-tytöt

HyvinkääRingeten C-joukkue kohtasi viikonloppuna Järvenpään Haukat kahdesti. Tytöilläoli takana kolmen ottelun tappioputki, joten pisteitätarvittiin, jotta voitiin edelleen elätellätoiveita ylemmästäjatkosarjapaikasta.

 

Lauantaina Hyvinkäälläkotijoukkue aloitti pirteästi ja Haukkojen maalivahti sai pistääparastaan pitääkseen maalinsa koskemattomana. Haamutorjunnatkaan eivät auttaneet kun hyvinkääläisHaukka, Eeva etunimeltään, väkisin runnoi rinkulan verkon perälle.

 

Toisessa erässäjärvenpääläiset onnistuivat maalinteossa, mutta heti seuraavassa vaihdossa Roosa Ravantti heilutteli verkkoja  kaukalon toisessa päässä. Erän lopussa Haukat tasoittivat alivoimamaalilla.

 

Kolmannen erän alussa hyvinkääläiset siirtyivät johtoon hienolla maalilla, johon esityön teki Eeva Haukka, nappisyötön tarjoili Riina Sallinen ja rinkulan verkkoon nosti Hanna Teiniranta. Pian tämän jälkeen Hannan veto kumahti yläputkeen, mutta seuraavassa hyökkäyksessäHaukat onnistuivat toimittamaan rinkulan maalin perukoille.

 

Tämän jälkeen hyvinkääläiset sortuivat jäähyilyyn. Tasainen ottelu ratkesi käytännössäsiihen, ettäHaukat pääsivät kolme kertaa pyörittämään ylivoimalla viidelläkolmea vastaan.Kun hyvinkääläiset eivät osuneet enääyläputkea lähemmäs maalia, loppunumerot Haukoille 7-3. Maalivahtien torjunnat menivät melkein tasan, mutta jäähypenkkiähyvinkääläiset kuluttivat yli tuplaten vastustajiin verrattuna.   

 

Seuraavana aamuna samat joukkueet kohtasivat toistamiseen. Haukat olivat tylyjäemäntiäja siirtyivät heti ottelun alussa johtoon. Hyvinkääläiset eivät tästähäkeltyneet vaan  seuraavassa vaihdossa Kaisa Heinonen kuittasi tasoituksen toiseen päähän.

 

Maaleja tehtiin edellisottelun tapaan vuorotellen, hyvinkääläismaalareina Riina Sallinen ja Roosa Ravantti, joka viimeisteli kolmannen ja neljännen maalit. Valitettavasti ottelu oli kuin pikauusinta eilisestä, punapaitojen luistimet alkoivat painaa pelin puolenvälin jälkeen kun taas Haukat lisäsivät pökköäpesään. Hyvinkääläistyttöjen asennetta ei kyllävoi kuin ihailla: vaikka taululla komeilivat luvut 8-4 ( joihin peli päättyi), viimeiselle sekunnille asti pelattiin täysillä.

 

Jos runkosarjan viimeiset pelit menevät odotuksien mukaan, niin hyvinkääläiset pelaavat vuodenvaihteen jälkeen alempaa loppusarjaa. Silloin tytöt toivottavasti pääsevät kunnon voittoputkeen! 

   

Hyvinkään Ringette

Hyvinkää Ringette ry on Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton jäsenseura ja kuuluu Etelä-Suomen alueeseen. Hyvinkää Ringeten toiminnan pohjana on liiton strategia vuosille 2010-2016, jonka pohjalta seura on luonut oman toimintalinjan ja jota seura toiminnallaan toteuttaa ja levittää jäsenistönsä tietoon. Seuran toiminnan tavoitteina on mm. onnistumisen mahdollistaminen, pelaamisen kokeminen, osaamisen lisääminen ja lajin tutuksi tekeminen sekä yhteistyön mahdollistaminen joka tasolla. Kotisivu: www.hyvinkaaringette.fi/