Hyvinkään Opisto | Ilmoitus

Kevättapahtumat jatkuvat toukokuulle

Hyvinkään Opiston teatteriryhmä Lokki on tuonut tänä keväänä estradille Eduard Uspenskin näytelmän Alas Taikavirtaa. Kirsi-Marja Puhakan ohjaama esitys on nähtävissä  Tapainlinnan koululla toukokuun toiselle viikolle asti.
 

Opisto esittäytyy myös näyteikkunassa.  Värisointuja-maalausryhmän näyttely on esillä  Op-pankin ikkunagalleriassa 23.4.-14.5.

 

Toukokuu tuo mukanaan vielä yhden tapahtuman: Hyvinkään työkeskuksen ja Hyvinkään Opiston yhteisen kuvataideryhmä Aivoriihen näyttely Luonto ja minä   on avoinna Hyvinkään kaupunginkirjastossa normaalina aukioloaikoina 2.-26.5. 

 

 

Hyvinkään Opisto | Ilmoitus

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään Opisto | Ilmoitus

Hyvinkään Opisto Hyvinkään opisto on Hyvinkään kaupungin omistama vapaan sivistystyön oppilaitos, johon jokainen voi hakeutua opiskelemaan oman kiinnostuksensa pohjalta. Opisto on perustettu vuonna 1927 ja on siten eräs maamme vanhimmista kansalaisopistoista. Opisto järjestää yleissivistävää ja harrastuksia tukevaa koulutusta. Ohjelmassa on mm. vieraita kieliä, musiikkia, tietotekniikkaa, taide- ja taitoaineita, liikunta- ja terveysaineita sekä rajoitetusti myös avoimen yliopiston opintoja. Opetus vastaa ajankohtaisiin haasteisiin ja toteuttaa sivistyksellistä tasa-arvoa. Opistossa on vuosittain yli 600 kurssia, yli 12 000 oppituntia ja noin 5 000 opiskelijaa. Hyvinkään Opisto järjestää tilauksesta myös asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta yhdistyksille, yrityksille, kunnille, toisille oppilaitoksille, eri viranomaisille ja muille yhteisöille. Kotisivu: www.hyvinkaanopisto.net www.hyvinkaa.fi www.sivistys.net www.ktol.fi Helenenkatu 21, 05800 HYVINKÄÄ (Kts. sijainti kartalla) puh. 040 155 6332, 040 155 6329, faxi (019) 459 2582 hyvinkaanopisto [at] hyvinkaa.fi toimisto on avoinna työkauden aikana ma - to klo 13 - 18, pe klo 8 -10, työkauden ulkopuolella ma - to klo 13 -15.30, pe klo 8 -10

Uusimmat mielipiteet