Hyvinkään 4H-yhdistys

Kerhonojaajille töitä tarjolla!

Haetaan kerhonohjaajia Hyvinkään alueella toimiviin lasten monitoimi- ja teemakerhoihin!

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa, 1,5h / kerta. Kerhot on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille. Työ on iltatyötä arkisin klo 16-19 välillä ja 1,5 - 3 h / viikko. Työ sopii oikein hyvin esim. koululaisille tai opiskelijoille. 

Kerhotilat ovat Hyvinkään alueen yläkouluissa tai nuorisotiloissa. Kerhonohjaajat pääsevät vaikuttamaan suuresti kerhotoiminnan sisältöön. Kerhojen vetämisestä maksetaan palkkio sekä ohjaamiseen saa koulutuksen, apua ja materiaalia.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti tai viimeistään 21.8.2010 mennessä, niin olemme yhteydessä sinuun. 

Vapaamuotoiset lyhyet hakemukset ja lisätietoja: [email protected]

www.hyvinkaa.4h.fi
 

 

Hyvinkään 4H-yhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Hyvinkään 4H-yhdistys

Hyvinkään 4H-yhdistys on toiminut jo pitkään Hyvinkään alueella. Yhdistys on perustettu vuonna 1938. Mottonamme on: "tekemällä oppii parhaiten!". Toimintamme on hyvin monipuolista, askartelemme, leikimme, liikumme, kokkaamme, tutustumme eläimiin ja luontoon, touhuamme kaikkea kivaa yhdessä. Sosiaaliset- ja ryhmätyötaidot kehittyvät ja kaikille tulee yhteenkuuluvuuden tunne. Tiedossa on paljon uusia elämyksiä ja kokemuksia. 4H-koulutukset ja -kurssit syventävät nuoren osaamista ja toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena, tätä kuvaavat neljän H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. Yhdistyksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.4h.fi/hyvinkaa

Uusimmat mielipiteet