Osaava kerhonohjaaja-koulutus 11.2.2012 klo 10-15 Riihimäellä

OSAAVA KERHONOHJAAJA –koulutus osa 1
la 11.2.2012 klo 10-15 Riihimäellä
ja osa 2 erikseen sovittavana ajankohtana!
 
Pidät lapsista?
Tykkäät leikkiä ja askarrella?
Kaipaat jotain uutta harrastusta?
Taskurahakaan ei olisi pahitteeksi?
Olet yli 13v.?
 
 
Koulutus järjestetään Riihimäellä Etelä-Suomen 4H-piirin toimistolla Kauppakuja 5A.  

Koulutusmateriaalina toimii 4H-kerhonohjaajapaketti, jossa ovat mm. Osaava kerhonohjaaja-opas, Hulina -opas sekä muuta kerhonohjaajan materiaalia. Koulutuksen käyneet saavat materiaalipaketin mukaansa.

Koulutuksen hinta on 4H-jäsenille ilmainen, ei-jäsenille 10€ (sis. ruokailut ja materiaalit).                       
 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 6.2.2012 mennessä [email protected] tai 050 572 6082 (nimi, syntymäaika, yhteystiedot, ruoka-aineraj.)
                                                        

Hausjärven 4H-yhdistys

Hausjärven 4H-yhdistys on jo vuonna 1929 perustettu yhdistys, joka tukee lapsia ja nuoria vastuulliseen ja yritteliääseen elämäntapaan sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan itse tekemällä. 4H-kerhossa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutetun ohjaajan tuella. 4H-koulutukset ja -kurssit syventävät nuoren osaamista. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään. Yhdistys tarjoaa työpalvelun kautta töitä nuorille esim. dogsittereinä, pihapalvelussa ja lastenhoitajina. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuvaavat neljän H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. 4H-toimija pystyy luomaan arjen hyvinvointia itselleen ja muille. Yhdistyksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.4h.fi/hausjarvi.