Hausjärven 4H-yhdistys

Alkukesän päiväleirit Monnissa ja Ryttylässä

Monnin 4H-päiväleiri 7-11-vuotiaille 6.-10.6.2011 klo 9-15 Paukunharjun majalla yhteistyössä kunnan liikuntatoimen kanssa.

Ryttylän 4H-päiväleiri 7-11-vuotiaille 13.-17.6.2011 klo 9-15 alakoululla iltapäiväkerhon tiloissa.

Ohjelmassa liikuntaa, luontoa ja leppoisaa yhdessäoloa. Päivän aikana tarjotaan lämmin ruoka ja välipala. Leirin hinta on 60€/vko.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset 30.4. mennessä [email protected] tai 050 572 6082
(nimi, ikä, yhteystiedot, mahd. ruoka-ainerajoitukset ja allergiat)

Hausjärven 4H-yhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Hausjärven 4H-yhdistys

Hausjärven 4H-yhdistys on jo vuonna 1929 perustettu yhdistys, joka tukee lapsia ja nuoria vastuulliseen ja yritteliääseen elämäntapaan sekä aktiiviseen kansalaisuuteen. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan itse tekemällä. 4H-kerhossa omaksutaan käytännön taitoja ja tietoja koulutetun ohjaajan tuella. 4H-koulutukset ja -kurssit syventävät nuoren osaamista. Toiminnassa saadaan valmiuksia yrittäjyyteen ja työelämään. Yhdistys tarjoaa työpalvelun kautta töitä nuorille esim. dogsittereinä, pihapalvelussa ja lastenhoitajina. 4H kehittää ihmistä kokonaisuutena. Tätä kuvaavat neljän H:n perustana olevat sanat Head, Hands, Heart ja Health, suomeksi harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi. 4H-toimija pystyy luomaan arjen hyvinvointia itselleen ja muille. Yhdistyksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.4h.fi/hausjarvi.

Uusimmat mielipiteet