Auto-Ilves | Mainos

Hyundai i40 Wagon

Sulavalinjainen i40

Hyundai i40 wagon ennakkomyynti käynnistyi kesäkuun puolessavälissä. Elokuun aikana Hyundai-jälleenmyyjät saavat ensimmäiset i40 esittelyautot liikkeisiinsä ja odotetut koeajot voivat alkaa.

Valtakunnallinen asiakasensiesittely pidetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.-4.9.


Hyundai i40 wagon -mallisto sisältää kaksi suorasuihkutus bensiinimoottoria – 135-hevosvoimainen 1.6 GDI ISG ja 177-hevosvoimainen 2.0 GDI sekä 1.7 CRDi dieselmoottorin kahdella eri teholla (85kW / 115hv ja 100kW / 136 hv). Kaikkiin versioihin on saatavana 6-nopeuksinen manuaalivaihteisto. 2.0-litraisen bensiinimoottorin sekä suurempitehoisen 1.7 CRDi dieselmoottorin yhteyteen on valittavana lisäksi 6-nopeuksinen automaattivaihteisto. Varustetasoja on kaksi, Comfort ja Style.
 

Auto-Ilves | Mainos

Aikaisempia kirjoituksia

Auto-Ilves | Mainos

Auto-Ilves Oy on vuonna 1986 perustettu täyden palvelun monimerkkitalo. Edustamme yhteensä kuutta merkkiä Hyvinkään ja Hämeenlinnan toimipisteissä. Hyvinkään edustuksiin kuuluvat Volvo, Renault, Hyundai ja Dacia. Hämeenlinnassa edustuksiimme kuuluu edellisten lisäksi myös Suzuki ja Isuzu. Henkilö- ja tavara-autojen lisäksi löydät meiltä vaihtoautot jokaiseen makuun. Automyynnin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme täydellisen teknisen palvelun käsittäen merkkihuollon ja varaosat, sekä vauriokorjauksen.

Uusimmat mielipiteet