Mies hakattiin halolla Salossa – iskut päähän ja ympäri kehoa veivät sairaalaan tutkittavaksi

Poliisi selvitteli lauantain vastaisena yönä Salossa pariakin pahoinpitelyä. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

STT

Salon Perttelissä pahoinpideltiin mies halkoa lyömäaseena käyttäen rivitalon pihalla perjantai-iltana, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos. Poliisi sai asiasta ilmoituksen illalla puoli kahdeksalta.

Neljän hengen seurue oli ollut viettämässä iltaa ja muun muassa juonut alkoholia, kun asunnon isäntä ja vieraana ollut mies riitaantuivat. Paikallaolijoiden mukaan riita kärjistyi siihen, että vieras kävi isännän kimppuun nyrkein lyömällä ja halolla hakkaamalla. Iskuja kohdistui niin päähän kuin muualle kehoon.

Kun poliisipartio saapui paikalle, uhri makasi maassa mutta oli tajuissaan. Hänet kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan tutkimuksiin hänen saamiensa vammojen vuoksi.

Epäilty myönsi poliisille alustavassa puhuttelussa lyöneensä uhria ja sanoi syyksi sen, että uhri oli uhkaillut häntä.

Toinenkin pahoinpitelyn uhri sairaalaan

Poliisin mukaan lauantaina hieman puolenyön jälkeen tuli ilmoitus siitä, että Salon torilla kolme miestä oli pahoinpidellyt neljättä miestä. Poliisipartio löysi tapahtumapaikalta maassa maanneen mutta tajuissaan olleen uhrin, mutta tämä kertoi, ettei muistanut tapahtumien kulkua.

Pahoinpitelystä ilmoittaneen kuvauksen perusteella jokirannasta löytyi kolme nuorta miestä, joista yksi myönsi poliisille lyöneensä uhria. Syyksi hän sanoi, että kyseinen tuntematon mies oli tullut haastamaan riitaa ja tarttunut häntä rinnuksista, jolloin hän oli lyönyt tätä.

Sivullisten havaintojen mukaan kaikki kolme miestä olivat kuitenkin osallistuneet uhrin pahoinpitelyyn ainakin jossain määrin. Uhrissa havaittiin ulkoisia vammoja etenkin kasvoissa, mutta niitä näkyi myös kaulan ja selän alueella. Hänet kuljetettiin Salon aluesairaalaan tutkimuksiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jyrki Anttila tulkitsee Rautavaaraa ja Koivistoa Riihimäellä – "Nämä kaksi laulajaa kuuluvat lapsuuden laulajaihanteisiini"
 2. Näköislehdessä tänään: Kaikkein kiehtovinta ei näe paljaalla silmällä –  "Ovat mullistaneet käsityksemme elimistön toiminnasta"
 3. Tahko jäi aseitta Kouvolan edessä – sarjakärki jäädytti hyvinkääläisten sisäpelin
 4. Mies loukkaantui rajussa ulosajossa Lopella
 5. Kisko, Jana ja HSU kärkisijoilla Tuusulan KUY Gamesissa – komea mitalisaalis tuliaisina
 6. Poliisi tutkii Postin nimissä tehtyjä ammattimaisia huijauksia – tiedossa yli 30 uhria
 7. Suutari Ari Mömmö pystyy ratkomaan monenlaiset kenkäongelmat, joilla kengät saavat lisää käyttöikää: "Olen rakentanut buutseihin kokonaan uusia korkoja"
 8. Taksiuudistuksen korjaussarja saa kannatusta – alan yrittäjät peräävät laittomien kimppakyytien kitkemistä
 9. Japanin rankkasateissa pelätään kuolleen lähes 60 ihmistä – uusia tuhoja voidaan odottaa sateiden liikkuessa pohjoiseen
 10. NBA:ssa pelätään positiivisten testien puhkaisevan "kuplan"
 11. Lumilautailun kaksinkertainen maailmanmestari Pullin kuoli kalastusonnettomuudessa
 12. Hausjärveläinen Jari Salonen alias Jon Landlord julkaisi uuden albumin: "Lähipiirin rakkaiden lemmikkieläinten kuolemat saivat pohtimaan syvällisempiä asioita"
 13. Kaikkonen: Väitteet Venäjän Talebanille maksamista "tapporahoista" eivät ole vaikuttaneet suomalaisiin Afganistanissa, eikä Venäjän kanssa ole keskusteltu
 14. Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Vesikkelit ovat muuttaneet käsitystämme elimistön toiminnasta"
 15. DJ All Jam viihdyttää väkeä heinäkuussa Hyvinkäällä Willan Kesäklubeilla: ”Tähän aikaan ja hetkeen pitää soittaa jotain iloista”

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Hyvinkäällä torjuttiin myrskyvahinkoja maanantaina
 2. Pakkaa maalaustarvikkeet ja piipahda perjantaina Promenadigallerialla – Suuri Maalaustapahtuma juhlistaa kuvataiteen päivää
 3. Olitko Tallinnan-laivalla? Risteilylaivoilla on ollut useita koronan kantajia, varoittaa THL
 4. Poliisilta lisätietoa Kiljavantien onnettomuudesta: auto ajoi mahdollisesti ylinopeutta
 5. Jehovan todistajien valtakunnansalin tuhopoltto ei ratkea käräjillä, sillä syytetty on kuollut
 6. Mies loukkaantui rajussa ulosajossa Lopella
 7. Kira Boesenista tulee Riihimäen Nuorisoteatterin uusi rehtori – Sanna Saarelan seuraaja aloittaa syyskuun alussa
 8. Auto katon kautta ympäri – yksi henkilö loukkaantui vakavasti Kiljavantien onnettomuudessa
 9. Mies kaahasi Janakkalassa henkilöautolla poliisiauton ohi 150 km/h:ssa – ajokielto napsahti heti
 10. Heinäkuussa ollut jo yli 7 000 matkustajan päiviä – Normaalina lomakautena Helsinki–Vantaan läpi kulkee 70 000 matkustajaa päivässä
 11. Tutkimus kumoaa pinttyneet väitteet: Koko Suomen maaseutu ei tyhjene, vain neljäsosa alueista taantuu pysyvästi
 12. Arvaatko, kuinka paljon rahaa saa yhdestä tukkipuusta?
 13. Kesä on erinomaista aikaa hakea töitä – Näillä 10 alalla on nyt eniten paikkoja auki
 14. Uudessa Hyvinkään kaupunginmuseon Rilli-tutkijapisteessä vietetään aikaa pidempääkin – teollisuushistoria näkyy edelleen katukuvassa
 15. DJ All Jam viihdyttää väkeä heinäkuussa Hyvinkäällä Willan Kesäklubeilla: ”Tähän aikaan ja hetkeen pitää soittaa jotain iloista”

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.