Keskustelu
Viimeisin kommentti: 7.3.2013 - 12.29

App.Pietilä ulkona realiteeteeteista.

Olen joskus pitänyt App.Pietilän kirjoituksista siitä huolimatta että hän 2006 sai potkut Ilta-sanomista. Nyt en enää ihmettele miksi tuli potkut. Noin valheellista, provosoivaa ja virheellistä tietoa ei pitäisi julkistaa edes Aamupostissa, olkoon se miten porovorvallinen lehti tahansa. Kun en epäile etteikö Pietilä tietäisi nykyisen hallituksemme kokoonpanoa tai Euron ja EU:n kriisien todellisuutta niin tuonkaltainen kirjoittelu perustuu puhtaasti lukijoiden aliarviointiin ja ehkäpä todelliseen huoleen että Soini oli jo alunperinkin oikeassa ja Kokoomuksen pääministeristä ei ole johtajaksi ja kyllähän se riipii. Mutta että Soini olisi aiheuttanut Kreikan kriisin tai vastaisi siitä että Suomessa jokainen työtön ja yritysten vaikeudet ja ylivelkaantuminen ovat Soinin ja Perussuomalaisten vastuulla. Onpa mahtava mies tuo Soini ja ihan Oppositiosta käsin ohjailee koko Eurooppaa Suomen lisäksi. A.Pietilä voisi hävetä ja ottaa vastuun siitä että nuo hulvattomat mielipiteet vain pahentavat tilannetta ja kärjistävät sitä aivan väärään suuntaan. Koska juttu on julkaistu myös muissa Eero Lehden omistamissa lehdissä niin vastaanotto on ollut tyrmistynyt. Tottahan aina muutama nuoleskelija kannattaa, varsinkin kun saa kirjoittaa nimimerkillä(ettei vaan olisi samainen AP joka ne kirjoittaa ?) Soppii eppäillä! Tässä vain yksi "turkulainen" kommentti:"

A-P Pietilä, pidin sinua fiksuna miehenä, en enää. Viitaten tekstiisi kysyisin seuraavia asioita:

- Miten Soini pelaa Suomen kohtalolla oppositiossa ??
- Miksi Soinin on kerrottava mitä nyt tehdään, sehän on hallituksen tehtävä ??
- Oletko aivan varma, että Soini haluaa Kreikan kaatuvan, hänhän vain kertoi miten tulee käymään, mutta tuskin toivoi sitä.
- Väitätkö tosiaan, että Suomi ei kävisi lainkaan kauppaa eu:n kanssa, mikäli siitä eroaa ??
- Oletko sitä mieltä, että jatkuva tekohengitys on parempi kuin kertarysäys ??

Nykyjatkumona nimittäin tulee olemaan selviö, että 2020 keskustellaan asiasta nimeltä Kreikan tukipaketti X, ja Suomen valtionvelka alkaa kakkosella. Sinunkin lapsiesi onneksi.

Taisto Orre
Hyvinkää

kalervo1

Kommentit (5)

Kommentit

Oikeassa on Orre. Ja pilkkanaan se Pietlä myös Jutta Urpilaistakin vakuuksien pyytämisistä, niin aikoinaan Kreikan kuin myös nyt Espanja.
Ei ole kummoista kirjoittelua kokeneelta kolumnistilta. Yhtälaisia ajatuksia puhuu myös MTV 3:n Helena Petäistö, joka on jo ranskalaisempi kuin ranskalaiset itse.
Molemmat pitäisi vaihtaa pääministerin mukana.
Reijo Savolainen

eisama

On aivan sama miten väärässä Pietilä on kirjoituksissaan. Tosi on kuitenkin se, että tämä maa on ajettu umpikujaan valheiden siivin.
Vain yksi esimerkki:
Liikenneturvallisuuteen ei voida puuttua, koska pahimpia sääntöjen rikkojia ovat ne joilla on suhteita.
Toiseksi siksi että korjaamot on perustettu nykyisen liikenteen vaarallisuuden varaan ja kaatuisivat jos liikenteen todellisiin ongelmiin puututtaisiin.
Tämä sama valheen Oravanpyörä hallitsee lähes kaikilla yhteiskunnan alueilla.

veio

Aihe kuin aihe, niin Pietilä tuottaa polemisoivaa ja tunteita herättävää tekstiä. Kyse on tietoisesta tyylilajin valinnasta; ei sopuisaa lörpöttelyä vaan tiukka potku kohteen arimpaan paikkaan. Faktat saavat joustaa, jos se kirjoittajan missiota edistää. En kovin paljon arvosta tätä tyyliä, sillä se on liian lähellä anonyymien nettinerojen ongelmapäästöjä.

Jape