Huolestuttaako sähköauton lyhyt käyttöikä? Tämä autovalmistaja lupaa poikkeuksellisen hyvää kestoa ja suorituskykyä

Auton osaomistaminen kasvattaa suosiotaan. Toyotan uusi täyssähköauto on jo ennakkovarattavissa. Tutustu Suomen suosituimman automerkin kuulumisiin!

Mainos | Tänä päivänä luotettavan nelipyöräisen matkakumppanin hankkiminen on helpompaa ja joustavampaa kuin koskaan. Oli kyse sitten pikaisemmasta tai pitkäaikaisesta suhteesta, Autokeskuksen kautta kaikki onnistuu.

- Tänä päivänä moni haluaa myös vaihtoehtoja auton omistamiselle. Yksityisleasing on kysytty palvelu, kertoo myyntipäällikkö Petri Ahovalli Hyvinkään Toyota Willa Autokeskuksesta.

Suomen suosituimman ja luotettavimman auton saa käyttöön vaikka kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan.

- Moni auto saattaa seistä pitkiäkin aikoja ilman käyttöä. Jos haluaa ajaa aina uudella autolla, tämä on asiakkaalle helppo tapa päästä sellaiseen kiinni edullisesti ilman pitkää sitoutumista, Ahovalli sanoo.

Palvelu on haluttu ja kipeästi kaivattu etenkin sellaisille ihmisille, joiden elämäntilanteet vaihtelevat. Miten olisi vaikka kesäksi Yaris Cross Hybrid, jolla kotimaanmatkailun voi ottaa haltuun vapaasti ja luotettavasti?

Toyotan tämän hetken kysytyimpiin tuotteisiin lukeutuva Yaris Cross on omaa luokkaansa pienten SUV-mallien segmentissä. Tällä ketterällä hybridillä noin puolet ajosta taittuu sähköllä käytännössä missä Suomen olosuhteissa vain.

Nopeasti kasvavassa pienen katumaasturien segmentissä Yaris Cross on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Ajossa ketterä mutta vankka menijä hyödyntää Toyotan neljännen sukupolven täyshybriditekniikkaa, joten laaja toimintasäde yhdistyy upeasti ekologisuuteen.

Perinteiseen Yarisiin verrattuna kuljettaja istuu varsin korkealla, joten autoon astuminen ja siitä poistuminen sujuu vaivattomasti. Kompaktit tilat, saatavilla oleva, luokassaan poikkeuksellinen sähköinen neliveto sekä Toyotan pettämätön jälleenmyyntiarvo tekevät Yaris Crossista houkuttelevan hankinnan sellaiselle autoilijalle, joka arvostaa luotettavuutta ja kustannustehokkuutta.

- Jos miettii ostajakuntaa, niin Yaris Cross on kysytty kaiken ikäisille, Ahovalli sanoo.

- On adaptiivista vakionopeudensäädintä, kaistavahti, ja tietysti luistonestojärjestelmä, joka alkaa Toyotalla olla vakiona kaikessa varustetasossa.

Nelivedon lisäksi loskaisessa talvessa Yaris Crossin kuljettaja arvostaa varmasti myös pienempiä yksityiskohtia, kuten ohjauspyörän lämmitystä.

- Käyttäjä voi myös ladata kännykkään My Toyota -sovelluksen, jonka avulla auton voi käynnistää etänä vaikkapa, jotta auto talvella ehtii lämmetä tai vaikkapa kesällä hieman viilentyä, Ahovalli esittelee.

Neljännesvuosisadan vankka kokemus

Automarkkinoilla kenelläkään ei ole niin kattavaa kokemusta hybridimaailmasta kuin Toyotalla, sillä maailman suurin valmistaja on ollut siinä mukana alusta asti.

- Eli Toyotalla on ollut hybriditekniikkaa käytössä 25 vuotta kohta. Toyotalta on tullut myös ladattavia hybridejä, ja se on nouseva trendi. Toyotan uuteen täyssähköautoon (bZ4X) on jo olemassa ennakkovarausmahdollisuus, jonka voi tehdä netistä. Varsinaiset tilaukset alkavat maaliskuussa. Tässä on tilaisuus saada täysin uusi Toyotan täyssähköauto ensimmäisten joukossa, myyntipäällikkö vinkkaa.

- Toimitusten arvioidaan alkavan kesäkuussa.

Kun itselleen räätälöidyn Toyotan tilaa, asiakas saa sähköpostiinsa seurantalinkin, jonka kautta voi seurata muun muassa oman tulevan autonsa valmistumista ja rahtaamista Suomeen. Näin asiakas pysyy itse kartalla tarvitsematta kysellä kuulumisia liikkeen kautta.

Toyotan uuden täyssähkön ennakoidaan herättävän runsaasti kiinnostusta. Kuten kaikki Toyota-osat, myös tämän uutuuden akustot on suunniteltu kestämään. Toyota kertookin vielä kymmenen vuoden käytön jälkeen akustojen kykenevän saavuttamaan jopa 90 prosenttia alkuperäisestä suoritustasosta.

Autokeskus

Autokeskus huolto

Lue lisää