Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koko maailma taskussasi – lataa sovelluksemme

Mainos | Verkkopalvelumme uutiset luet puhelimella ja tabletilla näppärimmin uutissovelluksestamme. Lisää pikakuvake aloitusnäytöllesi ja saat jatkuvasti päivittyvät uutiset luettavaksesi vain yhdellä klikkauksella. Muista myös päivän lehti -sovellus, joka on suunniteltu näköislehden lukemista varten mobiililaitteille. Pysy ajan tasalla ja lataa sovelluksemme osoitteessa aamuposti.fi/asenna.

Uutissovellus - Uutta luettavaa ympäri vuorokauden

Verkkopalvelumme uutiset löytyvät omana uutissovelluksenaan. Uutissovellus sisältää tuoreet jutut, joita ilmestyy ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Seuraa reaaliaikaista uutisvirtaa uutissovelluksesta ja olet aina ajan tasalla.

Uutissovelluksen pääset lataamaan laitteellesi verkkopalvelumme kautta osoitteesta aamuposti.fi/asenna. Android-laitetta käyttäessäsi uutissovelluksen voit ladata Chrome-selaimella. IOS-laitetta käyttäessäsi voit ladata uutissovelluksen Safari-selaimella.

Päivän lehti -sovellus - Ajankohtaiset jutut paketoituna

Päivän lehti -sovelluksesta voit lukea näköislehteä sekä selata aiemmin ilmestyneitä lehtiä arkistosta. Tallentamasi lehdet voit lukea laitteeltasi myös ilman verkkoyhteyttä. Tämän lisäksi sovelluksessa voit myös ratkoa ristikoita ja sudokuja. Klikkaa ruutujen kohdalle ja syötä ratkaisusi suoraan ruudukkoon. Päivän lehti -sovelluksen voit ladata laitteellesi osoitteessa aamuposti.fi/asenna.

Kirjaudu sisään Mediatunnuksellasi

Sovelluksia sekä muita tilaukseesi sisältyviä digisisältöjä pääset käyttämään Mediatunnuksella. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos et muista salasanaasi, voit tilata ohjeet salasanan vaihtoa varten sähköpostiisi tästä linkistä.

Jos sinulla ei vielä ole Mediatunnusta, katso ohjeet sen luomiseen täältä.